Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9127
Назва: Проблеми екологічної безпечності харчових продуктів в Україні
Інші назви: Problems of ecological safety of food products in Ukraine
Автори: Букалова, Наталія Володимирівна
Bukalova, Natalia
Богатко, Надія Михайлівна
Bogatko, Nadiіa
Приліпко, Тетяна Миколаївна
Prilipko, Tetiana
Ключові слова: безпечності харчових продуктів;харчові продукти;якість;ветеринарно-санітарна експертиза;food safety;food;quality;veterinary and sanitary examination
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Букалова Н.В. Проблеми екологічної безпечності харчових продуктів в Україні / Н.В. Букалова, Н.М. Богатко, Т.М. Приліпко // Матеріали наук.-практ. онлайн конф. «Безпечність та якість харчових продуктів у концепції «Єдине здоров’я» (ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького, 1–2 червня 2023 р.). - Львів, 2023. – С.10-11.
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано напрацювання вчених і міжнародний досвід щодо екологічного забруднення харчових продуктів та проблем регулювання їх безпечності.
Опис: Analyzed achievements of scientists and international experience in relation to ecological pollution of food products and problems of regulation of their safety.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9127
УДК: 614.31:613.26:006.015
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
problemy_ekologichnoi'.pdf303,11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.