Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5147
Назва: Використання експресного методу визначення загального вмісту пігментів у м'ясній сировині
Інші назви: Using the express method to determine the total content of pigments in raw meat
Автори: Курінний, Богдан Григорович
Kurinnyy, Bogdan
Букалова, Наталія Володимирівна
Bukalova, Natalia
Богатко, Надія Михайлівна
Bogatko, Nadiіa
Ключові слова: ветеринарно-санітарне оцінювання;м’ясна сировина;експресний метод;якість;veterinary and sanitary assessment;raw meat;express method;quality
Дата публікації: 2020
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Курінний Б.Г. Використання експресного методу визначення загального вмісту пігментів у м'ясній сировині / Б.Г. Курінний, Н.В. Букалова, Н.М. Богатко // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. студентів "Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ, 15 квітня 2020 р.). - Біла Церква, 2020. - С.16-17.
Короткий огляд (реферат): Для оцінювання якості м’ясної сировини використаний експресний удосконалений метод (найвища стабільність показників – 97,2–99,6%) визначення в ній загального вмісту пігментів, що прямо пропорційно залежить від кольору м’яса тварин певного виду.
Опис: An express advanced method (highest) was used to assess the quality of raw meat stability of indicators - 97.2-99.6%) determination of the total content of pigments in it, which is directly proportional to depends on the color of the meat of a particular species.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5147
УДК: 619:614.31:613.281:612.3:637.5
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vykorystannja_ekspresnogo.pdf254,46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.