Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7723
Назва: | Безпечністі та якісті продуктів забою свиней за ехінококозного ураження |
Інші назви: | Safety and quality of pig slaughter products for echinococcosis |
Автори: | Завірюха, Олексій Олексійович Zaviriukha, Oleksii Букалова, Наталія Володимирівна Bukalova, Natalia |
Ключові слова: | ехінококоз;комплексна ветсанекспертиза;безпечність;продукти забою свиней;якість;echinococcosis;complex veterinary examination;safety;pig slaughter products;quality |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | БНАУ |
Бібліографічний опис: | Завірюха О.О. Безпечністі та якісті продуктів забою свиней за ехінококозного ураження / О.О. Завірюха, Н.В. Букалова // Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів "Наукові пошуки молоді у XXI столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ,18 листопада 2021 р.). - Біла Церква, 2021. - С.9-11 |
Короткий огляд (реферат): | Проведена комплексна ветеринарно-санітарна експертиза продуктів забою свиней, хворих на ехінококоз, наведені дані щодо органолептичних, технологічних, фізико-хімічних, біохімічних, санітарномікробіологічних показників і на підставі отриманих нами даних запропоновані шляхи вдосконалення ветеринарно-санітарного оцінювання продуктів забою свиней, уражених ларвоцистами ехінокока. |
Опис: | A comprehensive veterinary and sanitary examination of slaughter products of pigs sick with echinococcosis, data on organoleptic, technological, physicochemical, biochemical, sanitary and microbiological indicators and on the basis of our data proposed ways to improve veterinary and sanitary assessment of slaughter products of pigs affected by echinococcus larvocysts. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7723 |
УДК: | 619: 614.31:637.5’64:616.995.121:636.4 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
bezpechnisti_ta_jakosti.pdf | 691,48 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.