Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Теми nutritional value
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
по заголовку
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати 1 до 14 із 14
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2019
Chemical composition, energy and biological value of broiler chicken meat caused by various doses of selenium
Sobolev, Alexander
;
Соболєв, Олександр Іванович
;
Gutyj, Bogdan
;
Гутий, Богдан Володимирович
;
Sobolievа, Svitlana
;
Соболєва, Світлана Василівна
;
Borshch, Oleksandr
;
Борщ, Олександр Олександрович
;
Liskovych, Volodymyr
;
Ліскович, Володимир Андрійович
;
Prystupa, Olesya
;
Приступа, Олеся Іванівна
;
Demus, Natalia
;
Демус, Наталія Володимирівна
;
Paladiychuk, Olena
;
Паладійчук, Олена Ростиславівна
;
Fedorovich, Orysia
;
Федорович, Орися Віталіївна
;
Khariv, Ivan
;
Харів, Іван Іванович
;
Vasiv, Rostislav
;
Васів, Ростислав Орестович
;
Levkivska, Natalia
;
Левківська, Наталія Дмитрівна
;
Leskiv, Khrystyna
;
Леськів, Христина Ярославівна
;
Guta, Zoryana
;
Гута, Зоряна Антонівна
2022
Аналіз споживання меду в Україні
Король-Безпала, Леся Петрівна
;
Korol'-Bezpala, Lesya
;
Стах, Богдан Євгенович
;
Stach, Bogdan
2023
Аналіз і удосконалення технології твердого сиру в умовах сироварні «Джерсей»
Ковальчук, Марина Миколаївна
;
Kovalchuk, Maryna
2022
Безпека харчових гідробіонтів
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
;
Гриневич, Наталія Євгеніївна
;
Grynevych, Nataliia
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
2017
Ефективність застосування біологічного консерванту у сінажуванні
Чернюк, Сергій Васильович
;
Chernyuk, Sergii
;
Чернявський, Олександр Олександрович
;
Cherniavskyi, Oleksandr
2007
Некоторые показатели мочи у коз в зависимости от питательности рациона
Головаха, Владимир Иванович
;
Головаха, Володимир Іванович
;
Holovakha, Volodymyr
;
Слюсаренко, Сергей Владимирович
;
Слюсаренко, Сергій Володимирович
;
Sliusarenko, Sergii
;
Пиддубняк, Оксана Владимировна
;
Піддубняк, Оксана Володимирівна
;
Piddubnyak, Oksana
2022
Поживність арахісу смаженого, який використовується в готельно-ресторанних комплексах Київщини
Король-Безпала, Леся Петрівна
;
Korol'-Bezpala, Lesya
;
Безпалий, Іван Федорович
;
Bezpalyi, Ivan
2021
Показники якості та товарознавча оцінка маринованих грибів
Лагода, Олександр Oлександрович
;
Lagoda, Oleksandr
;
Джміль, Володимир Іванович
;
Dzhmil, Volodymyr
2020
Спосіб виробництва вершкового масла тривалого терміну зберігання з медом
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2020
Спосіб виробництва стерилізованого вершкового масла
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2020
Спосіб виробництва стерилізованого вершкового масла різної жирності
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2019-12
Сіно з люцерни: переваги та недоліки
Бабенко, Сергій Петрович
;
Babenko, Serhii
;
Титарьова, Олена Михайлівна
;
Tytariova, Olena
;
Крюкова, Леся
;
Kriukova, Lesia
2023
Харчова та енергетична цінність зернових батончиків
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentyna
2024
Ідентифікація та органолептична оцінка шоколаду
Кузів, Анна Ігорівна
;
Kuziv, Anna
;
Недашківська, Наталія Володимирівна
;
Nedashkivska, Nataliia