Перегляд зібрання за групою - Теми nutritional value

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 14 із 14
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Chemical composition, energy and biological value of broiler chicken meat caused by various doses of seleniumSobolev, Alexander; Соболєв, Олександр Іванович; Gutyj, Bogdan; Гутий, Богдан Володимирович; Sobolievа, Svitlana; Соболєва, Світлана Василівна; Borshch, Oleksandr; Борщ, Олександр Олександрович; Liskovych, Volodymyr; Ліскович, Володимир Андрійович; Prystupa, Olesya; Приступа, Олеся Іванівна; Demus, Natalia; Демус, Наталія Володимирівна; Paladiychuk, Olena; Паладійчук, Олена Ростиславівна; Fedorovich, Orysia; Федорович, Орися Віталіївна; Khariv, Ivan; Харів, Іван Іванович; Vasiv, Rostislav; Васів, Ростислав Орестович; Levkivska, Natalia; Левківська, Наталія Дмитрівна; Leskiv, Khrystyna; Леськів, Христина Ярославівна; Guta, Zoryana; Гута, Зоряна Антонівна
2022Аналіз споживання меду в УкраїніКороль-Безпала, Леся Петрівна; Korol'-Bezpala, Lesya; Стах, Богдан Євгенович; Stach, Bogdan
2023Аналіз і удосконалення технології твердого сиру в умовах сироварні «Джерсей»Ковальчук, Марина Миколаївна; Kovalchuk, Maryna
2022Безпека харчових гідробіонтівДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Гриневич, Наталія Євгеніївна; Grynevych, Nataliia; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana
2017Ефективність застосування біологічного консерванту у сінажуванніЧернюк, Сергій Васильович; Chernyuk, Sergii; Чернявський, Олександр Олександрович; Cherniavskyi, Oleksandr
2007Некоторые показатели мочи у коз в зависимости от питательности рационаГоловаха, Владимир Иванович; Головаха, Володимир Іванович; Holovakha, Volodymyr; Слюсаренко, Сергей Владимирович; Слюсаренко, Сергій Володимирович; Sliusarenko, Sergii; Пиддубняк, Оксана Владимировна; Піддубняк, Оксана Володимирівна; Piddubnyak, Oksana
2022Поживність арахісу смаженого, який використовується в готельно-ресторанних комплексах КиївщиниКороль-Безпала, Леся Петрівна; Korol'-Bezpala, Lesya; Безпалий, Іван Федорович; Bezpalyi, Ivan
2021Показники якості та товарознавча оцінка маринованих грибівЛагода, Олександр Oлександрович; Lagoda, Oleksandr; Джміль, Володимир Іванович; Dzhmil, Volodymyr
2020Спосіб виробництва вершкового масла тривалого терміну зберігання з медомЛомова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2020Спосіб виробництва стерилізованого вершкового маслаЛомова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2020Спосіб виробництва стерилізованого вершкового масла різної жирностіЛомова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2019-12Сіно з люцерни: переваги та недолікиБабенко, Сергій Петрович; Babenko, Serhii; Титарьова, Олена Михайлівна; Tytariova, Olena; Крюкова, Леся; Kriukova, Lesia
2023Харчова та енергетична цінність зернових батончиківНадточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna
2024Ідентифікація та органолептична оцінка шоколадуКузів, Анна Ігорівна; Kuziv, Anna; Недашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Nataliia