Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7782
Назва: Аналіз споживання меду в Україні
Інші назви: Analysis of honey consumption in Ukraine
Автори: Король-Безпала, Леся Петрівна
Korol'-Bezpala, Lesya
Стах, Богдан Євгенович
Stach, Bogdan
Ключові слова: мед;харчова цінність;споживач;продукція бджільництва;honey;nutritional value;consumer;beekeeping products
Дата публікації: 2022
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Бібліографічний опис: Король-Безпала Л.П. Аналіз споживання меду в Україні / Л. П. Король-Безпала, Б. Є. Стах // Молодь – аграрній науці і виробництву. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти (Білоцерківський НАУ, 19 травня 2022 р) .- Біла Церква: БНАУ, 2022 .- С.127-129.
Короткий огляд (реферат): Розвиток сучасного бджільництва займає велике значення та є однією з провідних галузей в сільському господарстві. Суттєво спостерігається в останні роки збільшення внутрішнього споживання меду та іншої продукції бджільництва, яка знаходиться на ринках України.
Опис: The development of modern beekeeping is of great importance and is one of the leading industries in agriculture. There has been a significant increase in domestic in recent years consumption of honey and other beekeeping products located on the markets of Ukraine.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7782
УДК: 638.16:339.13
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Analiz_spozhyvannia.pdf1,18 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.