Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15103| Назва: | Особливості утримання та забою нутрій у контексті виробництва дієтичного м’яса |
| Інші назви: | Features of keeping and slaughtering nutrition in the context of dietary meat production |
| Автори: | Недашківський, Володимир Михайлович Nedashkivskyi, Volodymyr Недашківська, Наталія Володимирівна Nedashkivska, Natalia |
| Ключові слова: | нутрії;nutria;дієтичне м’ясо;dietary meat;утримання;keeping;харчова цінність;nutritional value;фермерські господарства;farms |
| Дата публікації: | 2-жов-2025 |
| Видавництво: | Білоцерківський національний аграрний університет |
| Бібліографічний опис: | Недашківський В. М. Особливості утримання та забою нутрій у контексті виробництва дієтичного м’яса / В. М. Недашківський, Н.В. Недашківська // Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. "Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту" (БНАУ, 2 жовтня 2025 р.). - Біла Церква, 2025. - С. 14-15. |
| Короткий огляд (реферат): | Проведений порівняльний аналіз показав, що м’ясо нутрії має кращі якісні характеристики порівняно з кролятиною, що створює умови для його ефективного використання у харчуванні та виходу на нові ринки збуту. |
| Опис: | The comparative analysis showed that nutria meat has better quality characteristics compared to rabbit meat, which creates conditions for its effective use in nutrition and entry into new markets. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15103 |
| УДК: | 636.932.3:637.5.043.4 |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Osoblyvosti_utrym_ta_zaboyu_nutrii.pdf | 418,27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.