Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15103Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Недашківський, Володимир Михайлович | - |
| dc.contributor.author | Nedashkivskyi, Volodymyr | - |
| dc.contributor.author | Недашківська, Наталія Володимирівна | - |
| dc.contributor.author | Nedashkivska, Natalia | - |
| dc.date.accessioned | 2025-11-19T10:23:22Z | - |
| dc.date.available | 2025-11-19T10:23:22Z | - |
| dc.date.issued | 2025-10-02 | - |
| dc.identifier.citation | Недашківський В. М. Особливості утримання та забою нутрій у контексті виробництва дієтичного м’яса / В. М. Недашківський, Н.В. Недашківська // Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. "Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту" (БНАУ, 2 жовтня 2025 р.). - Біла Церква, 2025. - С. 14-15. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15103 | - |
| dc.description | The comparative analysis showed that nutria meat has better quality characteristics compared to rabbit meat, which creates conditions for its effective use in nutrition and entry into new markets. | uk_UA |
| dc.description.abstract | Проведений порівняльний аналіз показав, що м’ясо нутрії має кращі якісні характеристики порівняно з кролятиною, що створює умови для його ефективного використання у харчуванні та виходу на нові ринки збуту. | uk_UA |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
| dc.subject | нутрії | uk_UA |
| dc.subject | nutria | uk_UA |
| dc.subject | дієтичне м’ясо | uk_UA |
| dc.subject | dietary meat | uk_UA |
| dc.subject | утримання | uk_UA |
| dc.subject | keeping | uk_UA |
| dc.subject | харчова цінність | uk_UA |
| dc.subject | nutritional value | uk_UA |
| dc.subject | фермерські господарства | uk_UA |
| dc.subject | farms | uk_UA |
| dc.title | Особливості утримання та забою нутрій у контексті виробництва дієтичного м’яса | uk_UA |
| dc.title.alternative | Features of keeping and slaughtering nutrition in the context of dietary meat production | uk_UA |
| dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
| dc.identifier.udc | 636.932.3:637.5.043.4 | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Osoblyvosti_utrym_ta_zaboyu_nutrii.pdf | 418,27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.