Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15103
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНедашківський, Володимир Михайлович-
dc.contributor.authorNedashkivskyi, Volodymyr-
dc.contributor.authorНедашківська, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorNedashkivska, Natalia-
dc.date.accessioned2025-11-19T10:23:22Z-
dc.date.available2025-11-19T10:23:22Z-
dc.date.issued2025-10-02-
dc.identifier.citationНедашківський В. М. Особливості утримання та забою нутрій у контексті виробництва дієтичного м’яса / В. М. Недашківський, Н.В. Недашківська // Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. "Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту" (БНАУ, 2 жовтня 2025 р.). - Біла Церква, 2025. - С. 14-15.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15103-
dc.descriptionThe comparative analysis showed that nutria meat has better quality characteristics compared to rabbit meat, which creates conditions for its effective use in nutrition and entry into new markets.uk_UA
dc.description.abstractПроведений порівняльний аналіз показав, що м’ясо нутрії має кращі якісні характеристики порівняно з кролятиною, що створює умови для його ефективного використання у харчуванні та виходу на нові ринки збуту.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectнутріїuk_UA
dc.subjectnutriauk_UA
dc.subjectдієтичне м’ясоuk_UA
dc.subjectdietary meatuk_UA
dc.subjectутриманняuk_UA
dc.subjectkeepinguk_UA
dc.subjectхарчова цінністьuk_UA
dc.subjectnutritional valueuk_UA
dc.subjectфермерські господарстваuk_UA
dc.subjectfarmsuk_UA
dc.titleОсобливості утримання та забою нутрій у контексті виробництва дієтичного м’ясаuk_UA
dc.title.alternativeFeatures of keeping and slaughtering nutrition in the context of dietary meat productionuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc636.932.3:637.5.043.4uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Osoblyvosti_utrym_ta_zaboyu_nutrii.pdf418,27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.