Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15103
Назва: Особливості утримання та забою нутрій у контексті виробництва дієтичного м’яса
Інші назви: Features of keeping and slaughtering nutrition in the context of dietary meat production
Автори: Недашківський, Володимир Михайлович
Nedashkivskyi, Volodymyr
Недашківська, Наталія Володимирівна
Nedashkivska, Natalia
Ключові слова: нутрії;nutria;дієтичне м’ясо;dietary meat;утримання;keeping;харчова цінність;nutritional value;фермерські господарства;farms
Дата публікації: 2-жов-2025
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Недашківський В. М. Особливості утримання та забою нутрій у контексті виробництва дієтичного м’яса / В. М. Недашківський, Н.В. Недашківська // Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. "Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту" (БНАУ, 2 жовтня 2025 р.). - Біла Церква, 2025. - С. 14-15.
Короткий огляд (реферат): Проведений порівняльний аналіз показав, що м’ясо нутрії має кращі якісні характеристики порівняно з кролятиною, що створює умови для його ефективного використання у харчуванні та виходу на нові ринки збуту.
Опис: The comparative analysis showed that nutria meat has better quality characteristics compared to rabbit meat, which creates conditions for its effective use in nutrition and entry into new markets.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15103
УДК: 636.932.3:637.5.043.4
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Osoblyvosti_utrym_ta_zaboyu_nutrii.pdf418,27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.