Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15103| Title: | Особливості утримання та забою нутрій у контексті виробництва дієтичного м’яса |
| Other Titles: | Features of keeping and slaughtering nutrition in the context of dietary meat production |
| Authors: | Недашківський, Володимир Михайлович Nedashkivskyi, Volodymyr Недашківська, Наталія Володимирівна Nedashkivska, Natalia |
| Keywords: | нутрії;nutria;дієтичне м’ясо;dietary meat;утримання;keeping;харчова цінність;nutritional value;фермерські господарства;farms |
| Issue Date: | 2-Oct-2025 |
| Publisher: | Білоцерківський національний аграрний університет |
| Citation: | Недашківський В. М. Особливості утримання та забою нутрій у контексті виробництва дієтичного м’яса / В. М. Недашківський, Н.В. Недашківська // Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. "Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту" (БНАУ, 2 жовтня 2025 р.). - Біла Церква, 2025. - С. 14-15. |
| Abstract: | Проведений порівняльний аналіз показав, що м’ясо нутрії має кращі якісні характеристики порівняно з кролятиною, що створює умови для його ефективного використання у харчуванні та виходу на нові ринки збуту. |
| Description: | The comparative analysis showed that nutria meat has better quality characteristics compared to rabbit meat, which creates conditions for its effective use in nutrition and entry into new markets. |
| URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15103 |
| metadata.dc.identifier.udc: | 636.932.3:637.5.043.4 |
| Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Osoblyvosti_utrym_ta_zaboyu_nutrii.pdf | 418,27 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.