Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15103
Title: Особливості утримання та забою нутрій у контексті виробництва дієтичного м’яса
Other Titles: Features of keeping and slaughtering nutrition in the context of dietary meat production
Authors: Недашківський, Володимир Михайлович
Nedashkivskyi, Volodymyr
Недашківська, Наталія Володимирівна
Nedashkivska, Natalia
Keywords: нутрії;nutria;дієтичне м’ясо;dietary meat;утримання;keeping;харчова цінність;nutritional value;фермерські господарства;farms
Issue Date: 2-Oct-2025
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Недашківський В. М. Особливості утримання та забою нутрій у контексті виробництва дієтичного м’яса / В. М. Недашківський, Н.В. Недашківська // Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. "Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту" (БНАУ, 2 жовтня 2025 р.). - Біла Церква, 2025. - С. 14-15.
Abstract: Проведений порівняльний аналіз показав, що м’ясо нутрії має кращі якісні характеристики порівняно з кролятиною, що створює умови для його ефективного використання у харчуванні та виходу на нові ринки збуту.
Description: The comparative analysis showed that nutria meat has better quality characteristics compared to rabbit meat, which creates conditions for its effective use in nutrition and entry into new markets.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15103
metadata.dc.identifier.udc: 636.932.3:637.5.043.4
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Osoblyvosti_utrym_ta_zaboyu_nutrii.pdf418,27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.