Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7781
Назва: Поживність арахісу смаженого, який використовується в готельно-ресторанних комплексах Київщини
Інші назви: The nutritional value of roasted peanuts used in hotel and restaurant complexes of Kyiv region
Автори: Король-Безпала, Леся Петрівна
Korol'-Bezpala, Lesya
Безпалий, Іван Федорович
Bezpalyi, Ivan
Ключові слова: арахіс;поживна цінність;клітковина;зола;волога;жир;білок;вуглеводи;peanut;nutritional value;cellulose;ash;moisture;fat;white;carbohydrates
Дата публікації: 2022
Видавництво: Мукачівський державний університет
Бібліографічний опис: Король-Безпала Л.П. Поживність арахісу смаженого, який використовується в готельно-ресторанних комплексах Київщини / Л. П. Король-Безпала, І. Ф. Безпалий // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів: тези доповідей V Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (Мукачівський державний університет, 5 квітня 2022 р.) .- Мукачево, 2022 .- С. 25-27.
Короткий огляд (реферат): Всі харчові продукти в своєму складі мають містити велику кількість поживних речовин, які потрібні організму для підтримання життєдіяльності, розвитку та здоров’я людини. Вони мають бути в належній кількість, щоб забезпечити добру дію організму. До необхідної кількості компонентів належать вуглеводи, жири, протеїн, мінеральні речовини, вітаміни та інші біологічно активні речовини. Одним із продуктів, який необхідний для фізіологічного розвитку організму, є представники горіхоплідних. Поживні властивості горіхів ще не зовсім розкриті, але їх використовують у харчуванні, а також у промисловому виробництві. Для виробництва кондитерських виробів, олії, різної косметології, приготуванні емульсій та медицині.
Опис: All foods should contain a large amount of nutrients substances that the body needs to maintain life, development and health man.They must be in sufficient quantity to ensure good performance organism. The required number of components include carbohydrates, fats, protein, minerals, vitamins and other biologically active substances. One of the products that is necessary for the physiological development of the body is representatives of nuts. The nutritional properties of nuts are not yet fully disclosed, but their used in food as well as in industrial production. For production confectionery, oil, various cosmetology, emulsion preparation and medicine.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7781
УДК: 665.325.2
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pozhyvnist_arakhisu.pdf1,43 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.