Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5207
Назва: Ефективність застосування біологічного консерванту у сінажуванні
Інші назви: The effectiveness of the use of biological preservatives in haymaking
Автори: Чернюк, Сергій Васильович
Chernyuk, Sergii
Чернявський, Олександр Олександрович
Cherniavskyi, Oleksandr
Ключові слова: сінаж;люцерна;бактеріальна закваска;консервант;технологія;поживна цінність;haylage;alfalfa;bacterial leaven;preservative;technology;nutritional value
Дата публікації: 2017
Видавництво: Дніпропетровський державний аграрноекономічний університет
Бібліографічний опис: Чернюк С.В. Ефективність застосування біологічного консерванту у сінажуванні / С.В.Чернюк, О.О.Чернявський // Проблеми та шляхи інтенсифікації виробництва продукції тваринництва: тези міжнародної науково-практичної конференції 23 березня 2017 року . – Дніпропетровськ, ДДАЕУ, 2017. – С. 68-69.
Короткий огляд (реферат): У статі викладено теоретичні та експериментальні матеріали використання мікробних консервантів у технології заготівлі і зберіганні люцернового сінажу. Охарактеризовано основні переваги консервантів та перспективи їх використання
Опис: The article presents theoretical and experimental materials for the use of microbial preservatives in the technology of harvesting and storage of alfalfa hay. The main advantages of preservatives and prospects for their use are described.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5207
УДК: 636.085.053/.085.7
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Efektyvnist_zastosuvannia.pdf1,37 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.