Кваліфікаційні роботи (магістри) : [327] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 161 до 180 з 327
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023-12Аналіз технології виробництва свинини та шляхи її удосконалення у СФГ «Світанок» Київської області та переробки м’яса в ТОВ «Київський м’ясокомбінат»Островий, Віталій Олександрович; Ostrovyi, Vitalii
2023-12Удосконалення технології виробництва свинини у ТОВ «Нива» та її переробки у ТОВ «Візит» Київської областіОрлюк, Дарина Іванівна; Orliuk, Daryna
2023-12Аналіз та удосконалення технології виробництва яловичини у компанії «Texas cattle and grain partnership», СШАМошенець, Євгеній Миколайович; Moshenets, Ievhehii
2023-12Аналіз і удосконалення технології виробництва м’яса індичат-бройлерів та її переробка в умовах ТОВ «Авангард» Черкаської областіСтаровіт, Віталій Вячеславович; Starovit, Vitalii
2023-12Аналіз та шляхи удосконалення технології виробництва молока в ТОВ «Межеріччя-агро» та його переобка в ТДВ «Золотоніський маслоробний комбінат»Махаринець, Ілля Миколайович; Makharynets, Illya
2023-12Аналіз та удосконалення технології виробництва і переробки продукції страусівництва у ТОВ «Ясногородське» Київської областіЧернова, Тетяна Францівна; Chernova, Tetiana
2023-12Аналіз технології виробництва свинини та шляхи її удосконалення в ТОВ «Оберіг -АНП-Агро» Черкаської області та переробки м’яса в ТОВ «Глобино» Полтавської областіШтефан, Максим Вікторович; Shtefan, Maksym
2023-12Удосконалення технології виробництва і переробки м'яса індиків у фермерському господарстві «Зоряне» Черкаської областіШаль, Віталій Ігорович; Shal, Vitalii
2023-12Аналіз та удосконалення технології виробництва і переробки м’яса курчат-бройлерів у ПрАТ «Миронівська птахофабрика» Черкаської областіСиваченко, Лілія Миколаївна; Syvachenko, Lilia
2023-12Анaліз тa удοскοнaлення технοлοгії утримання дійного стада корів в „ННДЦ БНАУ “ тa перерοбки молока в умовах ПАТ ЖЛК „Україна” Київської областіКоваль, Антон Анатолійович; Koval, Anton
2023-12Аналіз технології виробництва свинини та шляхи її удосконалення в ТОВ «Зелений Гай» Київської області та її переробки в ПП «Буки»Портянко, Ярослав Сергійович; Portianko, Iaroslav
2023-12Аналіз технології виробництва свинини та шляхи її удосконалення в СТОВ «Решетилівка» Полтавської області та її переробки в ПП «Ворскла»Юрчук, Юрій Володимирович; Yurchuk, Yurii
2023-12Аналіз технології виробництва свинини та шляхи її удосконалення в СТОВ «Денихівка» Київської області та її переробки в ПП «Тетіїв»Моторна, Олександра Олексндрівна; Motorna, Oleksandra
2023-12Аналіз технології виробництва вівчарства та шляхи його удосконалення у «Олві-БЦ» Київської області та його переробкаТретьяков, Богдан Дмитрович; Tretiakov, Bohdan
2023-12Аналіз і удосконалення технології виробництва м’яса каченят-бройлерів та її переробка в умовах ФГ «Мулард» Кіровоградської областіЧернявський, Богдан Олександрович; Cherniavskyi, Bohdan
2023-12Аналіз та удосконалення технології виробництва і переробки молока у господарстві «Ferma Brata» Рівненської областіКуришко, Дмитро Віталійович; Kuryshko, Dmytro
2023-12Аналіз технології виробництва і переробки племінних яєць гусей та шляхи її удосконалення у ТОВ «Вікторія» Рівненської областіСеверин, Альона Анатоліївна; Severyn, Alona
2023-12Аналіз технології виробництва свинини та шляхи удосконалення в СТОВ «Колосок» Київської області та її переробки в ПП «Малинове»Романик, Юля Богданівна; Romanyk, Yulia
2023-12Аналіз та удосконалення технології виробництва і переробки молока у ТДВ «Терезине» Київської областіХодоровська, Олександра Петрівна; Khodorovska, Oleksandra
2023-12Аналіз та удосконалення технології виробництва молока у ТОВ «Острійківське» та його переробки в умовах молокозаводуСичевський, Богдан Юрійович; Sychevskyi, Bohdan
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 161 до 180 з 327