Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13252
Назва: | Аналіз технології виробництва молока та шляхи її удосконалення в СТОВ ім. Ватутіна Черкаської області та переробки його в ТДВ «Золотоніський маслоробний комбінат» |
Інші назви: | Analysis of milk production technology and ways to improve it at STOV named after Vatutin of the Cherkasy region and its processing at the Zolotonyskii butter processing plant |
Автори: | Чередніченко, Віталій Миколайович Cherednichenko, Vitalii |
Ключові слова: | годівля;feeding;корови;cows;кормові добавки;feed additives;продуктивність;productivity;аналіз раціону;ration analysis |
Дата публікації: | гру-2024 |
Видавництво: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Чередніченко В. М. Аналіз технології виробництва молока та шляхи її удосконалення в СТОВ ім. Ватутіна Черкаської області та переробки його в ТДВ «Золотоніський маслоробний комбінат» : кваліфікаційна робота магістра : спец. 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва". ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / БНАУ ; Наук. кер. О.О. Чернявський, доцент - Біла Церква, 2024. 51с. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено господарсько-економічну діяльність СТОВ ім. Ватутіна та проаналізовано технологію виробництва молока. Зроблено аналіз годівлі корів в умовах господарства, як складової технології виробництва молока, щодо забезпечення їх поживними речовинами залежно від продуктивності та фізіологічного стану тварин. Використали зоотехнічні методи оцінки повноцінності живлення корів при аналізу раціонів господарства. Встановлено, що раціони господарства забезпечені необхідною кількістю поживних речовин, мінеральними елементами та вітамінами. Розроблені заходи щодо деякого удосконалення раціонів живлення корів, які сприятимуть підвищенню продуктивності виробництва молока. Результати кваліфікаційної роботи можуть бути використані для покращення годівлі корів в умовах сільськогосподарського підприємства. Що вплине на підвищення молочної продуктивності корів та покращення здоров’я і відтворної здатності. Кваліфікаційна робота магістра містить 51 сторінок, 17 таблиць, 1 рисунок, список використаних джерел із 25 найменувань. |
Опис: | The economic activity of LLC named after Vatutina and analyzed the technology of milk production. An analysis of feeding cows in farm conditions, as a component of milk production technology, in terms of providing them with nutrients depending on the productivity and physiological state of the animals, was made. We used zootechnical methods for assessing the adequacy of cow nutrition when analyzing farm rations. It was established that the rations of the farm are provided with the necessary amount of nutrients, mineral elements and vitamins. Measures have been developed to improve the feeding rations of cows, which will contribute to increasing the productivity of milk production. The results of the qualification work can be used to improve the feeding of cows in the conditions of an agricultural enterprise. What will affect the increase in milk productivity of cows and the improvement of health and reproductive capacity. The master's qualification work contains 51 pages, 17 tables, 1 figure, a list of used sources from 25 names. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13252 |
УДК: | 637.12 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (магістри) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
vyrobnytstvo_i_pererobka_moloka_koriv.pdf | 1,18 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.