Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
???browse.menu.type???
Help
Language
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Search
Search:
All of DSpace
Кваліфікаційні роботи
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Кваліфікаційні роботи (бакалаври)
Кваліфікаційні роботи (магістри)
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.type???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 21-30 of 186 (Search time: 0.0 seconds).
previous
1
2
3
4
5
6
...
19
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2022
Аналіз технології виробництва молока в СФГ "Надія" та його переробка в АТ "Монастирищенський молокозавод" Черкаської області
Кузьменко, Родіон Григорович
;
Kuzmenko, Rodion
2022
Аналіз технології виробництва свинини в ТОВ «Еліта» та її переробки в ПП «Маршалок» Київської області
Сіманайть, Кароліна Вікторівна
;
Simanait, Karolina
2022
Аналіз технології виробництва продукції бджільництва та шляхи її удосконалення у ФГ «Медові поля» Київської області
Трачук, Валерія Олегівна
;
Trachuk, Valeriia
2022
Аналіз технології вирощування норок та шляхи її удосконалення в ТОВ «Норкова ферма Вікінг» Київської області
Кобрін, Анжеліка Олегівна
;
Kobrin, Angelika
2022
Аналіз технології виробництва харчових яєць та шляхи її удосконалення в СП “Журавушка” Рівненської області з елементами переробки продукції
Козлов, Максим Євгенійович
;
Kozlov, Maksym
2022
Аналіз та удосконалення технології виробництва та переробки м’яса каченят-бройлерів в ФГ «Мулард» Київської області
Ярмоленко, Вадим Олександрович
;
Iarmolenko, Vadym
2022
Аналіз та удосконалення технології питних видів молока в умовах ТОВ «Фірма «Фавор»
Кульбаченко, Юлія Леонідівна
;
Kulbachenko, Yulia
2022
Аналіз і удосконалення технології переробки сиру кисломолочного в умовах ПрАТ «Обухівський молокозавод»
Зайченко, Сергій Вікторович
;
Zaichenko, Serhii
2022
Аналіз та удосконалення технології плавленого сиру в умовах ТОВ «Клуб Сиру» Черкаської області
Нікольський, Артем Вікторович
;
Nikolskyi, Artem
2022
Аналіз та удосконалення технології використання робочих коней у ПАТ «Агрофірма Колос» та переробки конини у ТОВ м’ясопереробний завод «Баварія»
Степенко, Владислав Володимирович
;
Stepenko, Vladyslav
Discover
Author
1
Afanasieva, Oksana
1
Alekseev, Oleksandr
1
Antonenko, Ruslana
1
Artemova, Kateryna
1
Artyushok, Elena
1
Arutyunov, Artem
1
Azieva, Svetlana
1
Babich, Zhanna
1
Bachinsky, Igor
1
Batenko, Tamara
.
next >
Subject
49
technology
49
технологія
32
обладнання
31
equipment
27
raw materials
27
сировина
21
organoleptic indicators
21
органолептичні показники
21
продуктовий розрахунок
19
quality
.
next >
Date issued
96
2023
53
2024
19
2022
15
2020
1
2019
Has File(s)
184
true
???jsp.search.facet.refine.type???
184
Кваліфікаційні роботи