Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8489
Назва: Аналіз технології виробництва молока в СФГ "Надія" та його переробка в АТ "Монастирищенський молокозавод" Черкаської області
Інші назви: Analysis of the technology of milk production in the PF «Nadia» and its processing in JSC «Monastyryshchensky molokozavod», Cherkasy region
Автори: Кузьменко, Родіон Григорович
Kuzmenko, Rodion
Ключові слова: кормосуміш;корови;вітамінно-мінеральне живлення;лизунець;молочна продуктивність;fodder mixture;cows;vitamin and mineral nutrition;lick;milk productivity
Дата публікації: 2022
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Бібліографічний опис: Кузьменко Р. Г. Аналіз технології виробництва молока в СФГ "Надія" та його переробка в АТ "Монастирищенський молокозавод" Черкаської області: кваліфікаційна робота магістра: (204 – технологія виробництва та переробки продукції тваринництва) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра технології кормів, кормових добавок і годівлі тварин; Наук. керівник В. С. Бомко, професор .- Біла Церква, 2022 .- 52 с.
Короткий огляд (реферат): Досліджено, що повноцінне живлення великої рогатої худоби навіть за високої культури організації кормовиробництва не може бути організоване виключно з кормів власного виробництва конкретного господарства. Збалансована за усіма елементами живлення годівля молочної худоби сприяє покращенню продуктивності та здоров’я тварин. Ця тема дипломної роботи актуальна і має цінне практичне значення для господарства. У роботі висвітлені усі розділи згідно методики виконання. Для вирішення поставлених завдань Кузьменко Р.Г. опрацював достатню кількість джерел літератури, проаналізував технологію годівлі молочної худоби у господарстві, забезпеченість поживними та біологічно активними речовинами. Сучасні аспекти годівлі корів дають можливість автору роботи стверджувати про доцільність використання у годівлі худоби вітамінно-мінеральних лизунців. Це дасть можливість забезпечення гарантованого споживання твариною в стаді необхідної кількості поживних речовин. Здобувач освіти добре орієнтується у технології виробництва та переробки молока, яка проводиться у конкретному господарстві.
Опис: It has been studied that full-fledged feeding of cattle, even with a high culture of the organization of fodder production, cannot be organized exclusively from fodder of own production of a particular farm. Nutrient-balanced feeding of dairy cattle improves productivity and animal health. This topic of the thesis is relevant and has valuable practical significance for the economy. The work covers all sections according to the implementation method. To solve the tasks, Kuzmenko R.G. processed a sufficient number of literature sources, analyzed the technology of feeding dairy cattle in the farm, provision of nutrients and biologically active substances. Modern aspects of cow feeding enable the author of the work to assert the expediency of using vitamin-mineral licks in livestock feeding. This will make it possible to ensure the guaranteed consumption of the required amount of nutrients by the animal in the herd. The learner is well-versed in the technology of milk production and processing, which is carried out in a specific farm. Specific conclusions and proposals follow from doing.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8489
УДК: 636.2.034:637.12
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Analiz_Kuzmenko.pdf2,44 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.