Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 31-40 зі 81.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2013Організаційно-економічні засади функціонування молокопереробної промисловості Київської областіІванова, Любов Степанівна; Ivanova, Lubov
2019Показники якості яловичини на агропромислових ринках м. Біла ЦеркваЛясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily; Богатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiіa; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia
2020Залежність між способом утримання, доїнням корів та вмістом соматичних клітин у молоціCубботіна, Ольга Андріївна; Subbotina, olga; Тишківська, Наталія Василівна; Tishkіvska, Natalii
2020Оцінка якості та безпечності сметани торгової марки «Словяночка»Шевченко, Євгеній Григорович; Shevchenko, Yevgenii; Джміль, Володимир Іванович; Dzhmil, Volodymyr
2020Експресні методи ідентифікації якості баранини та козлятиниБукалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia; Богатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiіa; Лясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily; Приліпко, Тетяна Миколаївна; Prilipko, Tetiana
2020Контроль м’ясних продуктів в умовах супермаркетуХіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana
2011Порівняльна характеристика якості води різного походження за бактеріальними показникамиРубленко, Ірина Олександрівна; Rublenko, Iryna
2021Milk production process, quality and technological properties of milk for the use of various types of milking machinesLutsenko, Mariia; Луценко, Марія Михайлівна; Legkodukh, Viktor; Легкодух, Віктор Андрійович; Galay, Oksana; Галай, Оксана Юріївна; Lastovska, Iryna; Ластовська, Ірина Олександрівна; Borshch, Oleksandr; Борщ, Олександр Олександрович; Nadtochii, Valentyna; Надточій, Валентина Миколаївна
2021State control, medical-biological, technological assessment of GMO food productsPrilipko, Tetiana; Приліпко, Тетяна Миколаївна; Bukalova, Natalia; Букалова, Наталія Володимирівна; Bogatko, Nadiіa; Богатко, Надія Михайлівна
2021Оцінювання показників природної резистентності, безпечності та якості продуктів забою за саркоптозу свинейЛебединський, Євгеній Володимирович; Lebedynskyi, Evgenii; Лясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily