Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6122
Назва: | Оцінка якості та безпечності сметани торгової марки «Словяночка» |
Інші назви: | Assessment of quality and safety of sour cream of the Slavyanochka trademark |
Автори: | Шевченко, Євгеній Григорович Shevchenko, Yevgenii Джміль, Володимир Іванович Dzhmil, Volodymyr |
Ключові слова: | молоко;молочнокислий продукт;сметана;якість;безпечність;жирність;milk;lactic acid product;sour cream;quality;safety;fat content |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | БНАУ |
Бібліографічний опис: | Шевченко Є.Г., Джміль В.І. Оцінка якості та безпечності сметани торгової марки «Словяночка» / Є.Г. Шевченко, В.І. Джміль // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів " Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ, 20 листопада 2020 р.). - Біла Церква, 2020. - С.27-29. |
Короткий огляд (реферат): | В тезах висвітлено результати органолептичного, фізико-хімічного та мікробіологічного дослідження сметани 15% жирності виготовленої під торговою маркою «Слов’яночка», що представлена в роздрібній торгівлі міста Біла Церква. |
Опис: | The abstracts cover the results of organoleptic, physicochemical and microbiological research sour cream 15% fat made under the trademark "Slavyanochka", which is presented in retail trade of the city of Bila Tserkva. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6122 |
УДК: | 619:614.31:637.12/.3 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ocinka_jakosti_ta_bezpechnosti.pdf | 199,49 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.