Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6122
Title: Оцінка якості та безпечності сметани торгової марки «Словяночка»
Other Titles: Assessment of quality and safety of sour cream of the Slavyanochka trademark
Authors: Шевченко, Євгеній Григорович
Shevchenko, Yevgenii
Джміль, Володимир Іванович
Dzhmil, Volodymyr
Keywords: молоко;молочнокислий продукт;сметана;якість;безпечність;жирність;milk;lactic acid product;sour cream;quality;safety;fat content
Issue Date: 2020
Publisher: БНАУ
Citation: Шевченко Є.Г., Джміль В.І. Оцінка якості та безпечності сметани торгової марки «Словяночка» / Є.Г. Шевченко, В.І. Джміль // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів " Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ, 20 листопада 2020 р.). - Біла Церква, 2020. - С.27-29.
Abstract: В тезах висвітлено результати органолептичного, фізико-хімічного та мікробіологічного дослідження сметани 15% жирності виготовленої під торговою маркою «Слов’яночка», що представлена в роздрібній торгівлі міста Біла Церква.
Description: The abstracts cover the results of organoleptic, physicochemical and microbiological research sour cream 15% fat made under the trademark "Slavyanochka", which is presented in retail trade of the city of Bila Tserkva.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6122
metadata.dc.identifier.udc: 619:614.31:637.12/.3
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ocinka_jakosti_ta_bezpechnosti.pdf199,49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.