Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6122
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШевченко, Євгеній Григорович-
dc.contributor.authorShevchenko, Yevgenii-
dc.contributor.authorДжміль, Володимир Іванович-
dc.contributor.authorDzhmil, Volodymyr-
dc.date.accessioned2021-05-28T07:25:01Z-
dc.date.available2021-05-28T07:25:01Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationШевченко Є.Г., Джміль В.І. Оцінка якості та безпечності сметани торгової марки «Словяночка» / Є.Г. Шевченко, В.І. Джміль // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів " Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ, 20 листопада 2020 р.). - Біла Церква, 2020. - С.27-29.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6122-
dc.descriptionThe abstracts cover the results of organoleptic, physicochemical and microbiological research sour cream 15% fat made under the trademark "Slavyanochka", which is presented in retail trade of the city of Bila Tserkva.uk_UA
dc.description.abstractВ тезах висвітлено результати органолептичного, фізико-хімічного та мікробіологічного дослідження сметани 15% жирності виготовленої під торговою маркою «Слов’яночка», що представлена в роздрібній торгівлі міста Біла Церква.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectмолокоuk_UA
dc.subjectмолочнокислий продуктuk_UA
dc.subjectсметанаuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectжирністьuk_UA
dc.subjectmilkuk_UA
dc.subjectlactic acid productuk_UA
dc.subjectsour creamuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectsafetyuk_UA
dc.subjectfat contentuk_UA
dc.titleОцінка якості та безпечності сметани торгової марки «Словяночка»uk_UA
dc.title.alternativeAssessment of quality and safety of sour cream of the Slavyanochka trademarkuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc619:614.31:637.12/.3uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ocinka_jakosti_ta_bezpechnosti.pdf199,49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.