Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6710
Назва: Порівняльна характеристика якості води різного походження за бактеріальними показниками
Інші назви: Сравнительная характеристика качества воды разного происхождения за бактериологическими показателями
Comparison as characteristic quality water different origin behind bacteriologies indicators
Автори: Рубленко, Ірина Олександрівна
Rublenko, Iryna
Ключові слова: вода;інфекційні захворювання;вимоги;якість;мікроорганізми;нормативы;качество;микроорганизмы;инфекционные заболевания;water;quota;quality;microorganism;infection illness
Дата публікації: 2011
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Рубленко І.О. Порівняльна характеристика якості води різного походження за бактеріальними показниками / І.О. Рубленко // Наук.вісник вет. медицини: зб-к наук. праць. - Біла Церква: БНАУ, 2011. - Вип.7(83) - С.80-83.
Короткий огляд (реферат): Визначення кількості КМАФАнМ та інших бактеріологічних показників у 1 мл дослідної води свідчить про її якість. Визначення наявності патогенних мікроорганізмів попереджує виникнення інфекційних захворювань серед населення та тварин. Результати бактеріологічних досліджень вказують на різну якість досліджуваної води. Определение количества КМАФАнМ в 1 мл исследуемой воды свидетельствует о ее качестве. Определение наличия патогенных микроорганизмов предупреждает происхождение инфекционных болезней среди людей и животных. Результаты бактериологических методов определения свидетельствуют о разных качествах опытной воды.
Опис: Determine quantity CMAFAnM in 1 ml investigation water mean a her quality. Determine pathogenic microorganism let know origin infection illness among peoples and animals. Results bacteriologies methods determine information’s on quality investigation water.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6710
УДК: 619:579.62:637.1
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
porivnjal'na_harakterystyka.pdf490,23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.