Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6315
Назва: Контроль м’ясних продуктів в умовах супермаркету
Інші назви: Supervision of meat products in the supermarket
Автори: Хіцька, Оксана Анатоліївна
Khitska, Oksana
Ключові слова: м’ясо;м’ясний цех;м’ясні продукти;якість;безпечність;державний контроль;meat;meat shop;meat products;quality;safety;state control
Дата публікації: 2020
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Хіцька О.А. Контроль м’ясних продуктів в умовах супермаркету / О.А. Хіцька // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф." Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток ветеринарної медицини " (БНАУ,30 жовтня 2020 р.). - Біла Церква, 2020. - С. 49-50.
Короткий огляд (реферат): У статті наведені результати досліджень показників якості та безпечності м’яса і м’ясних продуктів вітчизняного виробництва у м’ясному цеху супермаркету.
Опис: The article presents the results of research on the quality and safety of meat and meat products domestic production in the meat shop of the supermarket.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6315
УДК: 619:614.31:637.5
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kontrol'_m’jasnyh_produktiv.pdf393,33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.