Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6315
Title: Контроль м’ясних продуктів в умовах супермаркету
Other Titles: Supervision of meat products in the supermarket
Authors: Хіцька, Оксана Анатоліївна
Khitska, Oksana
Keywords: м’ясо;м’ясний цех;м’ясні продукти;якість;безпечність;державний контроль;meat;meat shop;meat products;quality;safety;state control
Issue Date: 2020
Publisher: БНАУ
Citation: Хіцька О.А. Контроль м’ясних продуктів в умовах супермаркету / О.А. Хіцька // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф." Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток ветеринарної медицини " (БНАУ,30 жовтня 2020 р.). - Біла Церква, 2020. - С. 49-50.
Abstract: У статті наведені результати досліджень показників якості та безпечності м’яса і м’ясних продуктів вітчизняного виробництва у м’ясному цеху супермаркету.
Description: The article presents the results of research on the quality and safety of meat and meat products domestic production in the meat shop of the supermarket.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6315
metadata.dc.identifier.udc: 619:614.31:637.5
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
kontrol'_m’jasnyh_produktiv.pdf393,33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.