Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6315
Назва: | Контроль м’ясних продуктів в умовах супермаркету |
Інші назви: | Supervision of meat products in the supermarket |
Автори: | Хіцька, Оксана Анатоліївна Khitska, Oksana |
Ключові слова: | м’ясо;м’ясний цех;м’ясні продукти;якість;безпечність;державний контроль;meat;meat shop;meat products;quality;safety;state control |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | БНАУ |
Бібліографічний опис: | Хіцька О.А. Контроль м’ясних продуктів в умовах супермаркету / О.А. Хіцька // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф." Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток ветеринарної медицини " (БНАУ,30 жовтня 2020 р.). - Біла Церква, 2020. - С. 49-50. |
Короткий огляд (реферат): | У статті наведені результати досліджень показників якості та безпечності м’яса і м’ясних продуктів вітчизняного виробництва у м’ясному цеху супермаркету. |
Опис: | The article presents the results of research on the quality and safety of meat and meat products domestic production in the meat shop of the supermarket. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6315 |
УДК: | 619:614.31:637.5 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
kontrol'_m’jasnyh_produktiv.pdf | 393,33 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.