Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2900
Назва: Організаційно-економічні засади функціонування молокопереробної промисловості Київської області
Інші назви: Organizational and economic principles of functioning of dairy industry in Kyiv region
Автори: Іванова, Любов Степанівна
Ivanova, Lubov
Ключові слова: ринок молока;milk market;якість;quality;сільськогосподарські підприємства;agricultural enterprises
Дата публікації: 2013
Видавництво: НДІ "Украгропромпродуктивність"
Бібліографічний опис: Іванова Л. С. Організаційно-економічні засади функціонування молокопереробної промисловості Київської області / Л. С. Іванова // Продуктивність агропромислового виробництва. економічні науки. - 2013. - Вип. 23. - С. 57-61
Короткий огляд (реферат): Розглянуто сучасний стан функціонування підприємств молочної промисловості. Приділено значну увагу дослідженню проблеми забезпечення якісною молочною сировиною та взаємовідносинам із сільськогосподарськими підприємствами.
Опис: We consider the current state of operation of the dairy industry. Much attention is paid to the problem of quality molokosyrovynoyu and relations with farmers.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2900
УДК: 338.439:637.562
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
organizacijno-ekonomichni.pdf238,01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.