Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6308
Назва: Експресні методи ідентифікації якості баранини та козлятини
Інші назви: Express methods for identifying the quality of lamb and goat
Автори: Букалова, Наталія Володимирівна
Bukalova, Natalia
Богатко, Надія Михайлівна
Bogatko, Nadiіa
Лясота, Василь Петрович
Lyasota, Vasily
Приліпко, Тетяна Миколаївна
Prilipko, Tetiana
Ключові слова: баранина;експресні біохімічні методи;козлятина;якість;mutton;express biochemical methods;kid;quality
Дата публікації: 2020
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Експресні методи ідентифікації якості баранини та козлятини / Н.В. Букалова, Н.М. Богатко, В.П. Лясота, Т.М. Приліпко // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф." Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток ветеринарної медицини " (БНАУ,30 жовтня 2020 р.). - Біла Церква, 2020. - С.27-29.
Короткий огляд (реферат): Розроблено недорогі, ефективні експресні біохімічні методи для оцінювання якості баранини та козлятини в процесі впродовж усього технологічного циклу їх виробництва, зберігання, транспортування і реалізації.
Опис: Inexpensive, effective express biochemical methods for assessing the quality of lamb and goat meat in process throughout the technological cycle of their production, storage, transportation and sale.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6308
УДК: 619:614.31:637.5.63/639
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ekspresni_metody_identyfikacii'.pdf543,62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.