Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6308
Назва: | Експресні методи ідентифікації якості баранини та козлятини |
Інші назви: | Express methods for identifying the quality of lamb and goat |
Автори: | Букалова, Наталія Володимирівна Bukalova, Natalia Богатко, Надія Михайлівна Bogatko, Nadiіa Лясота, Василь Петрович Lyasota, Vasily Приліпко, Тетяна Миколаївна Prilipko, Tetiana |
Ключові слова: | баранина;експресні біохімічні методи;козлятина;якість;mutton;express biochemical methods;kid;quality |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | БНАУ |
Бібліографічний опис: | Експресні методи ідентифікації якості баранини та козлятини / Н.В. Букалова, Н.М. Богатко, В.П. Лясота, Т.М. Приліпко // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф." Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток ветеринарної медицини " (БНАУ,30 жовтня 2020 р.). - Біла Церква, 2020. - С.27-29. |
Короткий огляд (реферат): | Розроблено недорогі, ефективні експресні біохімічні методи для оцінювання якості баранини та козлятини в процесі впродовж усього технологічного циклу їх виробництва, зберігання, транспортування і реалізації. |
Опис: | Inexpensive, effective express biochemical methods for assessing the quality of lamb and goat meat in process throughout the technological cycle of their production, storage, transportation and sale. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6308 |
УДК: | 619:614.31:637.5.63/639 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ekspresni_metody_identyfikacii'.pdf | 543,62 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.