Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6308
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБукалова, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorBukalova, Natalia-
dc.contributor.authorБогатко, Надія Михайлівна-
dc.contributor.authorBogatko, Nadiіa-
dc.contributor.authorЛясота, Василь Петрович-
dc.contributor.authorLyasota, Vasily-
dc.contributor.authorПриліпко, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorPrilipko, Tetiana-
dc.date.accessioned2021-06-24T12:41:55Z-
dc.date.available2021-06-24T12:41:55Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationЕкспресні методи ідентифікації якості баранини та козлятини / Н.В. Букалова, Н.М. Богатко, В.П. Лясота, Т.М. Приліпко // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф." Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток ветеринарної медицини " (БНАУ,30 жовтня 2020 р.). - Біла Церква, 2020. - С.27-29.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6308-
dc.descriptionInexpensive, effective express biochemical methods for assessing the quality of lamb and goat meat in process throughout the technological cycle of their production, storage, transportation and sale.uk_UA
dc.description.abstractРозроблено недорогі, ефективні експресні біохімічні методи для оцінювання якості баранини та козлятини в процесі впродовж усього технологічного циклу їх виробництва, зберігання, транспортування і реалізації.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectбаранинаuk_UA
dc.subjectекспресні біохімічні методиuk_UA
dc.subjectкозлятинаuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectmuttonuk_UA
dc.subjectexpress biochemical methodsuk_UA
dc.subjectkiduk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.titleЕкспресні методи ідентифікації якості баранини та козлятиниuk_UA
dc.title.alternativeExpress methods for identifying the quality of lamb and goatuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc619:614.31:637.5.63/639uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ekspresni_metody_identyfikacii'.pdf543,62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.