Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 51-60 зі 116.
назад
1
...
3
4
5
6
7
8
9
...
12
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2013
Поліпшення якості ковбасних виробів за допомогою біоантиоксидантів
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
;
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
2011
Антиоксидантні властивості рослинних олій у молочному жирі
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
2019
Інноваційні підходи у виробництві морозива
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
;
Федорук, Наталія Миколаївна
;
Fedoruk, Natalia
2019
Застосування натуральних фарбників у технології м’ясних продуктів
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
2019
Californian worms biomass growth and its zinc accumulation under different concentrations of the metal in the nutrient medium
Merzlov, Serhii
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Mashkin, Yurii
;
Машкін, Юрій Олексійович
;
Karkach, Peter
;
Каркач, Петро Михайлович
;
Sobolev, Alexander
;
Соболєв, Олександр Іванович
;
Rozputnyi, Oleksandr
;
Розпутній, Олександр Іванович
;
Kharchenko, Alexander
;
Харченко, Олександр Васильович
2018
Розроблення програми НАССР для забезпечення якості і безпечності йогурту з апіпродуктами
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Сніжко, Ольга Олегівна
;
Snizhko, Olha
;
Ворощук, Віктор Ярославович
;
Voroshchuk, Viktor
2017
Оптимізація технології подрібнення бджолиного обніжжя
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Сніжко, Ольга Олегівна
;
Snizhko, Olha
2018
Продукти з комбінованим складом сировини
Паращенко, Владислав Ігорович
;
Parashchenko, Vladyslav
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2017
Ферментативний метод визначення біологічної цінності молочних продуктів із зерновим інгредієнтом для дитячого харчування
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2018
Discrete-impulsive input of energy in milk and dairy products processing processe
Vitenko, Tetiana
;
Вітенько, Тетяна Миколаївна
;
Voroshchuk, Viktor
;
Ворощук, Віктор Ярославович
;
Snizhko, Olha
;
Сніжко, Ольга Олегівна
;
Narizhniy, Serhiy
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
Перегляд
Автор
31
Narizhniy, Serhiy
31
Димань, Тетяна Миколаївна
30
Merzlov, Serhii
30
Мерзлов, Сергій Віталійович
29
Dyman, Tatyana
29
Наріжний, Сергій Анатолійович
16
Lomova, Neonila
16
Snizhko, Olha
16
Сніжко, Ольга Олегівна
15
Ломова, Неоніла Миколаївна
.
далі >
Тема
13
поживне середовище
10
nutrient medium
7
Chironomus larvae
7
йогурт
6
yogurt
6
антиоксиданти
6
молочна продуктивність
6
сиропридатність
6
харчові продукти
5
milk fat
.
далі >
за датою випуску
20
2013
17
2017
15
2016
12
2014
12
2019
10
2018
9
2012
8
2015
7
2010
6
2011
.
далі >
Has File(s)
116
true
Тип матеріалу
70
Стаття
40
Тези доповідей, Матеріали конфере...
2
Патент
1
Автореферат
1
Дисертація
1
Книга
1
Методичні рекомендації