Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4606
Назва: | Застосування натуральних фарбників у технології м’ясних продуктів |
Інші назви: | The use of natural dyes in the technology of meat products |
Автори: | Калініна, Галина Петрівна Kalinina, Galina |
Ключові слова: | м’ясні продукти;пігменти;міоглобін;кольороутворення;нітрит;натуральний барвник;кріопорошок;meat products;pigments;myoglobin;color formation;nitrite;natural dye;cryopowder |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Калініна Г.П. Застосування натуральних фарбників у технології м’ясних продуктів / Г.П.Калініна // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва: міжнародна науково-практична конференція 31 жовтня 2019 року .- Біла Церква: БНАУ, 2019 .- С. 16-17. |
Короткий огляд (реферат): | Застосування натуральних барвників в м'ясопереробній галузі є науково обґрунтованою необхідністю. Швидка гармонізація українського законодавства має бути спрямована на легалізацію використання натуральних харчових барвників в м'ясній галузі. |
Опис: | The use of natural dyes in the meat processing industry is a scientifically valid necessity. Rapid harmonization of Ukrainian legislation should aim to legalize the use of natural food colors in the meat industry |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4606 |
УДК: | 637. 52 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zastosuvannia_naturalnykh.pdf | 950,35 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.