Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 141-150 зі 244.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Органолептичні показники та харчова цінність арахісу смаженого із мережі готельно-рестораних комплексів КиївщиниКороль-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Маршалок, Вадим Анатолійович; Marshalok, Vadym; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Шурчкова, Юлія Олександрівна; Shurchkova, Julia; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana
2018Мінеральний склад сухої біомаси личинок Chironomus, вирощених на поживному середовищі із вмістом дріжджованої маси шроту насіння соняшникуКороль-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia
2017Виявлення мікробіологічного складу поживного середовища для личинки Chironomus після термічної обробки і без неїКороль-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii
2018Вміст мінеральних речовин в сухій біомасі личинки chironomus отриманої в умовах біокомплексуКороль-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii
2021Особливості організації екологічно безпечного харчування студентів за різних форм навчання в умовах COVID -19Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Богатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiya; Гриневич, Наталія Євгеніївна; Grynevych, Nataliia
2022Насіння амаранту – біологічно цінна добавка у технології молочних продуктівКалініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Роль, Наталія Валеріївна; Rol, Nataliia
2022Аналіз споживання м'ясної снекової продукції студентамиЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мігель, Єлизавета; Migel, Elizaveta
2021Перспективи використання сенсорного аналізу у молочній промисловостіГребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Дирда, Вікторія Олександрівна; Dirda, Victoria
2021Використання порошку ягід асаї у технології функціональних продуктівЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мороз, Анна Михайлівна; Moroz, Anna
2020Использование микрозелени в технологии творожных продуктовЗагоруй, Людмила Петровна; Zagoruy, Ludmila; Калинина, Галина Петровна; Kalinina, Galina; Мазур, Татьяна Григорьевна; Mazur, Tetyana