Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7441
Назва: | Перспективи використання сенсорного аналізу у молочній промисловості |
Інші назви: | Prospects for the use of sensory analysis in the dairy industry |
Автори: | Гребельник, Оксана Петрівна Hrebelnyk, Oksana Загоруй, Людмила Петрівна Zagoruy, Ludmila Дирда, Вікторія Олександрівна Dirda, Victoria |
Ключові слова: | молочні коктейлі;гедонічний метод оцінювання;сенсорні властивості;пінозбитість;milkshakes;hedonic evaluation method;sensory properties;foaming;молочные коктейли;гедонический метод оценки;сенсорные свойства;пеносбитость |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Луганський національний університет імені Тараса Шевченка |
Бібліографічний опис: | Гребельник О.П. Перспективи використання сенсорного аналізу у молочній промисловості / О. П. Гребельник, Л. П. Загоруй, В. О. Дирда // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес : сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку : матеріали І міжнародної науково-практичної конференції (м. Старобільськ, 16-17 листопада 2021 року). Старобільськ : Вид-во ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» , 2021 .– С. 316–319 с. |
Короткий огляд (реферат): | Вивчено можливість використання сенсорного дослідження з метою створення харчових продуктів, зокрема молочних коктейлів. Даний вид продукції належить до групи з коротким терміном зберігання, тому органолептичні властивості є важливим показником їх якості. Під час досліджень було використано гедонічний метод оцінювання та фізико-хімічні властивості. Створено молочні коктейлі з біодобавками. |
Опис: | The possibility of using sensory research to create food products, including milkshakes, has been studied. This type of product belongs to the group with a short shelf life, so organoleptic properties are an important indicator of their quality. The hedonic evaluation method and physicochemical properties were used during the research. Milkshakes with organic additives have been created. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7441 |
УДК: | 664:637.1 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Perspektyvy_vykorystannia.pdf | 1,19 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.