Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7441
Title: Перспективи використання сенсорного аналізу у молочній промисловості
Other Titles: Prospects for the use of sensory analysis in the dairy industry
Authors: Гребельник, Оксана Петрівна
Hrebelnyk, Oksana
Загоруй, Людмила Петрівна
Zagoruy, Ludmila
Дирда, Вікторія Олександрівна
Dirda, Victoria
Keywords: молочні коктейлі;гедонічний метод оцінювання;сенсорні властивості;пінозбитість;milkshakes;hedonic evaluation method;sensory properties;foaming;молочные коктейли;гедонический метод оценки;сенсорные свойства;пеносбитость
Issue Date: 2021
Publisher: Луганський національний університет імені Тараса Шевченка
Citation: Гребельник О.П. Перспективи використання сенсорного аналізу у молочній промисловості / О. П. Гребельник, Л. П. Загоруй, В. О. Дирда // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес : сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку : матеріали І міжнародної науково-практичної конференції (м. Старобільськ, 16-17 листопада 2021 року). Старобільськ : Вид-во ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» , 2021 .– С. 316–319 с.
Abstract: Вивчено можливість використання сенсорного дослідження з метою створення харчових продуктів, зокрема молочних коктейлів. Даний вид продукції належить до групи з коротким терміном зберігання, тому органолептичні властивості є важливим показником їх якості. Під час досліджень було використано гедонічний метод оцінювання та фізико-хімічні властивості. Створено молочні коктейлі з біодобавками.
Description: The possibility of using sensory research to create food products, including milkshakes, has been studied. This type of product belongs to the group with a short shelf life, so organoleptic properties are an important indicator of their quality. The hedonic evaluation method and physicochemical properties were used during the research. Milkshakes with organic additives have been created.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7441
metadata.dc.identifier.udc: 664:637.1
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Perspektyvy_vykorystannia.pdf1,19 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.