Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7428
Назва: Аналіз споживання м'ясної снекової продукції студентами
Інші назви: Analysis of consumption of meat snack products by students
Автори: Загоруй, Людмила Петрівна
Zagoruy, Ludmila
Мігель, Єлизавета
Migel, Elizaveta
Ключові слова: сиров’ялені м’ясні снеки;органолептичні показники м’ясних снеків.;raw meat snacks;organoleptic characteristics of meat snacks;сырые мясные снеки;органолептические показатели мясных снеков
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Загоруй Л.П. Аналіз споживання м'ясної снекової продукції студентами / Л. П. Загоруй, Є. І. Мігель // Topical issues of modern science, society and education: Proceedings of the 8th International scientific and practical conference (26-28 February 2022) .- Kharkiv, 2022 .- P.54–56.
Короткий огляд (реферат): Вивчено споживацькі очікуванння щодо сиров’ялених м’ясних снеків та конкурентоспроможність даного продукту в м. Біла Церква. Соціологічні опитування проводили між студентами БНАУ (70 чоловік) віком від 18 до 22 років. Під час опитування було встановлено, що 92 % респондентів споживають м’ясну продукцію щодня. Крім того, 37,25 % споживачів зазначили, що сировиною для снеків має бути свинина, 29,1% - курятина та 18% - яловичина.
Опис: Consumer expectations for raw meat snacks and the competitiveness of this product in Bila Tserkva were studied. Sociological surveys were conducted among students of BNAU (70 people) aged 18 to 22 years. The survey found that 92% of respondents consume meat products on a daily basis. In addition, 37.25% of consumers said that the raw material for snacks should be pork, 29.1% - chicken and 18% - beef.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7428
ISBN: 978-966-8219-85-6
УДК: 637.52
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Analiz_spozhyvannia.pdf1,03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.