Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7428
Title: | Аналіз споживання м'ясної снекової продукції студентами |
Other Titles: | Analysis of consumption of meat snack products by students |
Authors: | Загоруй, Людмила Петрівна Zagoruy, Ludmila Мігель, Єлизавета Migel, Elizaveta |
Keywords: | сиров’ялені м’ясні снеки;органолептичні показники м’ясних снеків.;raw meat snacks;organoleptic characteristics of meat snacks;сырые мясные снеки;органолептические показатели мясных снеков |
Issue Date: | 2022 |
Citation: | Загоруй Л.П. Аналіз споживання м'ясної снекової продукції студентами / Л. П. Загоруй, Є. І. Мігель // Topical issues of modern science, society and education: Proceedings of the 8th International scientific and practical conference (26-28 February 2022) .- Kharkiv, 2022 .- P.54–56. |
Abstract: | Вивчено споживацькі очікуванння щодо сиров’ялених м’ясних снеків та конкурентоспроможність даного продукту в м. Біла Церква. Соціологічні опитування проводили між студентами БНАУ (70 чоловік) віком від 18 до 22 років. Під час опитування було встановлено, що 92 % респондентів споживають м’ясну продукцію щодня. Крім того, 37,25 % споживачів зазначили, що сировиною для снеків має бути свинина, 29,1% - курятина та 18% - яловичина. |
Description: | Consumer expectations for raw meat snacks and the competitiveness of this product in Bila Tserkva were studied. Sociological surveys were conducted among students of BNAU (70 people) aged 18 to 22 years. The survey found that 92% of respondents consume meat products on a daily basis. In addition, 37.25% of consumers said that the raw material for snacks should be pork, 29.1% - chicken and 18% - beef. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7428 |
ISBN: | 978-966-8219-85-6 |
metadata.dc.identifier.udc: | 637.52 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Analiz_spozhyvannia.pdf | 1,03 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.