Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7448
Назва: | Использование микрозелени в технологии творожных продуктов |
Інші назви: | The use of microgreens in the technology of curd products |
Автори: | Загоруй, Людмила Петровна Zagoruy, Ludmila Калинина, Галина Петровна Kalinina, Galina Мазур, Татьяна Григорьевна Mazur, Tetyana |
Ключові слова: | микрозелень;люцерна;горчица;микрогрин;нежирная творожная масса;функциональный продукт;microgreens;alfalfa;mustard;microgreen;low-fat curd mass;functional product;мікрозелень;люцерна;гірчиця;мікрогрін;нежирна сирна маса;функціональний продукт |
Дата публікації: | 2020 |
Бібліографічний опис: | Загоруй Л.П. Использование микрозелени в технологии творожных продуктов / Л. П. Загоруй, Г. П. Калинина, Т. Г. Мазур // Досягнення і перспективи науки, освіти та виробництва: 2020 : матеріали I міжнародної науково-практичної інтернет-конференції: збірник наукових праць (м. Київ, 23 грудня 2020 р.) .- Київ, 2020 .- С.56–59. |
Короткий огляд (реферат): | Обоснована целесообразность использования порошка микрозелени люцерны и горчицы в технологии соленых нежирных творожных масс. Такой продукт отличается повышенным содержание полезных питательных веществ и может использоваться в повседневном рационе населения. Обґрунтовано доцільність використання порошку мікрозелені люцерни та гірчиці у технології солоних нежирних сирних мас. Такий продукт відрізняється підвищеним вмістом корисних поживних речовин і може використовуватися в повсякденному раціоні населення. |
Опис: | The expediency of using alfalfa and mustard microgreen powder in the technology of salted low-fat curd masses is substantiated. Such a product has a high content of useful nutrients and can be used in the daily diet of the population. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7448 |
УДК: | 637.3:635.2 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Yspolzovanye_mykrozeleny.pdf | 1,43 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.