Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7448
Назва: Использование микрозелени в технологии творожных продуктов
Інші назви: The use of microgreens in the technology of curd products
Автори: Загоруй, Людмила Петровна
Zagoruy, Ludmila
Калинина, Галина Петровна
Kalinina, Galina
Мазур, Татьяна Григорьевна
Mazur, Tetyana
Ключові слова: микрозелень;люцерна;горчица;микрогрин;нежирная творожная масса;функциональный продукт;microgreens;alfalfa;mustard;microgreen;low-fat curd mass;functional product;мікрозелень;люцерна;гірчиця;мікрогрін;нежирна сирна маса;функціональний продукт
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Загоруй Л.П. Использование микрозелени в технологии творожных продуктов / Л. П. Загоруй, Г. П. Калинина, Т. Г. Мазур // Досягнення і перспективи науки, освіти та виробництва: 2020 : матеріали I міжнародної науково-практичної інтернет-конференції: збірник наукових праць (м. Київ, 23 грудня 2020 р.) .- Київ, 2020 .- С.56–59.
Короткий огляд (реферат): Обоснована целесообразность использования порошка микрозелени люцерны и горчицы в технологии соленых нежирных творожных масс. Такой продукт отличается повышенным содержание полезных питательных веществ и может использоваться в повседневном рационе населения. Обґрунтовано доцільність використання порошку мікрозелені люцерни та гірчиці у технології солоних нежирних сирних мас. Такий продукт відрізняється підвищеним вмістом корисних поживних речовин і може використовуватися в повсякденному раціоні населення.
Опис: The expediency of using alfalfa and mustard microgreen powder in the technology of salted low-fat curd masses is substantiated. Such a product has a high content of useful nutrients and can be used in the daily diet of the population.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7448
УДК: 637.3:635.2
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Yspolzovanye_mykrozeleny.pdf1,43 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.