Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7448
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Загоруй, Людмила Петровна | - |
dc.contributor.author | Zagoruy, Ludmila | - |
dc.contributor.author | Калинина, Галина Петровна | - |
dc.contributor.author | Kalinina, Galina | - |
dc.contributor.author | Мазур, Татьяна Григорьевна | - |
dc.contributor.author | Mazur, Tetyana | - |
dc.date.accessioned | 2022-05-11T11:57:37Z | - |
dc.date.available | 2022-05-11T11:57:37Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Загоруй Л.П. Использование микрозелени в технологии творожных продуктов / Л. П. Загоруй, Г. П. Калинина, Т. Г. Мазур // Досягнення і перспективи науки, освіти та виробництва: 2020 : матеріали I міжнародної науково-практичної інтернет-конференції: збірник наукових праць (м. Київ, 23 грудня 2020 р.) .- Київ, 2020 .- С.56–59. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7448 | - |
dc.description | The expediency of using alfalfa and mustard microgreen powder in the technology of salted low-fat curd masses is substantiated. Such a product has a high content of useful nutrients and can be used in the daily diet of the population. | uk_UA |
dc.description.abstract | Обоснована целесообразность использования порошка микрозелени люцерны и горчицы в технологии соленых нежирных творожных масс. Такой продукт отличается повышенным содержание полезных питательных веществ и может использоваться в повседневном рационе населения. Обґрунтовано доцільність використання порошку мікрозелені люцерни та гірчиці у технології солоних нежирних сирних мас. Такий продукт відрізняється підвищеним вмістом корисних поживних речовин і може використовуватися в повсякденному раціоні населення. | uk_UA |
dc.language.iso | ru | uk_UA |
dc.subject | микрозелень | uk_UA |
dc.subject | люцерна | uk_UA |
dc.subject | горчица | uk_UA |
dc.subject | микрогрин | uk_UA |
dc.subject | нежирная творожная масса | uk_UA |
dc.subject | функциональный продукт | uk_UA |
dc.subject | microgreens | uk_UA |
dc.subject | alfalfa | uk_UA |
dc.subject | mustard | uk_UA |
dc.subject | microgreen | uk_UA |
dc.subject | low-fat curd mass | uk_UA |
dc.subject | functional product | uk_UA |
dc.subject | мікрозелень | uk_UA |
dc.subject | люцерна | uk_UA |
dc.subject | гірчиця | uk_UA |
dc.subject | мікрогрін | uk_UA |
dc.subject | нежирна сирна маса | uk_UA |
dc.subject | функціональний продукт | uk_UA |
dc.title | Использование микрозелени в технологии творожных продуктов | uk_UA |
dc.title.alternative | The use of microgreens in the technology of curd products | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 637.3:635.2 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Yspolzovanye_mykrozeleny.pdf | 1,43 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.