Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7448
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗагоруй, Людмила Петровна-
dc.contributor.authorZagoruy, Ludmila-
dc.contributor.authorКалинина, Галина Петровна-
dc.contributor.authorKalinina, Galina-
dc.contributor.authorМазур, Татьяна Григорьевна-
dc.contributor.authorMazur, Tetyana-
dc.date.accessioned2022-05-11T11:57:37Z-
dc.date.available2022-05-11T11:57:37Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationЗагоруй Л.П. Использование микрозелени в технологии творожных продуктов / Л. П. Загоруй, Г. П. Калинина, Т. Г. Мазур // Досягнення і перспективи науки, освіти та виробництва: 2020 : матеріали I міжнародної науково-практичної інтернет-конференції: збірник наукових праць (м. Київ, 23 грудня 2020 р.) .- Київ, 2020 .- С.56–59.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7448-
dc.descriptionThe expediency of using alfalfa and mustard microgreen powder in the technology of salted low-fat curd masses is substantiated. Such a product has a high content of useful nutrients and can be used in the daily diet of the population.uk_UA
dc.description.abstractОбоснована целесообразность использования порошка микрозелени люцерны и горчицы в технологии соленых нежирных творожных масс. Такой продукт отличается повышенным содержание полезных питательных веществ и может использоваться в повседневном рационе населения. Обґрунтовано доцільність використання порошку мікрозелені люцерни та гірчиці у технології солоних нежирних сирних мас. Такий продукт відрізняється підвищеним вмістом корисних поживних речовин і може використовуватися в повсякденному раціоні населення.uk_UA
dc.language.isoruuk_UA
dc.subjectмикрозеленьuk_UA
dc.subjectлюцернаuk_UA
dc.subjectгорчицаuk_UA
dc.subjectмикрогринuk_UA
dc.subjectнежирная творожная массаuk_UA
dc.subjectфункциональный продуктuk_UA
dc.subjectmicrogreensuk_UA
dc.subjectalfalfauk_UA
dc.subjectmustarduk_UA
dc.subjectmicrogreenuk_UA
dc.subjectlow-fat curd massuk_UA
dc.subjectfunctional productuk_UA
dc.subjectмікрозеленьuk_UA
dc.subjectлюцернаuk_UA
dc.subjectгірчицяuk_UA
dc.subjectмікрогрінuk_UA
dc.subjectнежирна сирна масаuk_UA
dc.subjectфункціональний продуктuk_UA
dc.titleИспользование микрозелени в технологии творожных продуктовuk_UA
dc.title.alternativeThe use of microgreens in the technology of curd productsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc637.3:635.2uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Yspolzovanye_mykrozeleny.pdf1,43 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.