Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6999
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНадточій, Валентина Миколаївна-
dc.contributor.authorNadtochii, Valentyna-
dc.date.accessioned2021-11-26T08:26:32Z-
dc.date.available2021-11-26T08:26:32Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationНадточій В. М. Фактори впливу на бактеріальне забруднення молока / В. М. Надточій // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції. (Білоцерківський НАУ, 21 жовтня 2021 р.) .- Біла Церква, 2021 .- С. 5-6.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6999-
dc.descriptionIndicators of safety and quality of raw milk are determined by the sanitary and hygienic condition of the milker equipment. The main factors of influence of a hygienic condition of the milking equipment on bacterial pollution of milk are defined in work.uk_UA
dc.description.abstractПоказники безпечності та якості молочної сировини визначаються сантірно-гігієнічним станом доїльного обладнання. У роботі визначені основні фактори впливу гігієнічного стану доїльного обладнання на бактеріальне забруднення молока.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectмолоко-сировинаuk_UA
dc.subjectбактеріальне забрудненняuk_UA
dc.subjectдоїння корівuk_UA
dc.subjectдоїльні установкиuk_UA
dc.subjectдоїльне обладнанняuk_UA
dc.subjectraw milkuk_UA
dc.subjectbacterial contaminationuk_UA
dc.subjectmilking of cowsuk_UA
dc.subjectmilking parlorsuk_UA
dc.subjectmilking equipmentuk_UA
dc.titleФактори впливу на бактеріальне забруднення молокаuk_UA
dc.title.alternativeFactors of influence on bacterial contamination of milkuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc637.12.04/.07:619:614.3uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Faktory_vplyvu.pdf1,12 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.