Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6999
Title: Фактори впливу на бактеріальне забруднення молока
Other Titles: Factors of influence on bacterial contamination of milk
Authors: Надточій, Валентина Миколаївна
Nadtochii, Valentyna
Keywords: молоко-сировина;бактеріальне забруднення;доїння корів;доїльні установки;доїльне обладнання;raw milk;bacterial contamination;milking of cows;milking parlors;milking equipment
Issue Date: 2021
Publisher: Білоцерківський НАУ
Citation: Надточій В. М. Фактори впливу на бактеріальне забруднення молока / В. М. Надточій // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції. (Білоцерківський НАУ, 21 жовтня 2021 р.) .- Біла Церква, 2021 .- С. 5-6.
Abstract: Показники безпечності та якості молочної сировини визначаються сантірно-гігієнічним станом доїльного обладнання. У роботі визначені основні фактори впливу гігієнічного стану доїльного обладнання на бактеріальне забруднення молока.
Description: Indicators of safety and quality of raw milk are determined by the sanitary and hygienic condition of the milker equipment. The main factors of influence of a hygienic condition of the milking equipment on bacterial pollution of milk are defined in work.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6999
metadata.dc.identifier.udc: 637.12.04/.07:619:614.3
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Faktory_vplyvu.pdf1,12 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.