Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6999
Назва: Фактори впливу на бактеріальне забруднення молока
Інші назви: Factors of influence on bacterial contamination of milk
Автори: Надточій, Валентина Миколаївна
Nadtochii, Valentyna
Ключові слова: молоко-сировина;бактеріальне забруднення;доїння корів;доїльні установки;доїльне обладнання;raw milk;bacterial contamination;milking of cows;milking parlors;milking equipment
Дата публікації: 2021
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Бібліографічний опис: Надточій В. М. Фактори впливу на бактеріальне забруднення молока / В. М. Надточій // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції. (Білоцерківський НАУ, 21 жовтня 2021 р.) .- Біла Церква, 2021 .- С. 5-6.
Короткий огляд (реферат): Показники безпечності та якості молочної сировини визначаються сантірно-гігієнічним станом доїльного обладнання. У роботі визначені основні фактори впливу гігієнічного стану доїльного обладнання на бактеріальне забруднення молока.
Опис: Indicators of safety and quality of raw milk are determined by the sanitary and hygienic condition of the milker equipment. The main factors of influence of a hygienic condition of the milking equipment on bacterial pollution of milk are defined in work.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6999
УДК: 637.12.04/.07:619:614.3
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Faktory_vplyvu.pdf1,12 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.