Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6999
Назва: | Фактори впливу на бактеріальне забруднення молока |
Інші назви: | Factors of influence on bacterial contamination of milk |
Автори: | Надточій, Валентина Миколаївна Nadtochii, Valentyna |
Ключові слова: | молоко-сировина;бактеріальне забруднення;доїння корів;доїльні установки;доїльне обладнання;raw milk;bacterial contamination;milking of cows;milking parlors;milking equipment |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Білоцерківський НАУ |
Бібліографічний опис: | Надточій В. М. Фактори впливу на бактеріальне забруднення молока / В. М. Надточій // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції. (Білоцерківський НАУ, 21 жовтня 2021 р.) .- Біла Церква, 2021 .- С. 5-6. |
Короткий огляд (реферат): | Показники безпечності та якості молочної сировини визначаються сантірно-гігієнічним станом доїльного обладнання. У роботі визначені основні фактори впливу гігієнічного стану доїльного обладнання на бактеріальне забруднення молока. |
Опис: | Indicators of safety and quality of raw milk are determined by the sanitary and hygienic condition of the milker equipment. The main factors of influence of a hygienic condition of the milking equipment on bacterial pollution of milk are defined in work. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6999 |
УДК: | 637.12.04/.07:619:614.3 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Faktory_vplyvu.pdf | 1,12 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.