Кваліфікаційні роботи (магістри) : [131] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 61 до 80 з 131
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Аналіз та удосконалення технології виробництва пшеничного борошна вищих сортів в умовах ТОВ «Білоцерківхлібопродукт»Лябах, Артем Олександрович; Liabakh, Artem
2023Аналіз та удосконалення технології хліба житньо-пшеничного в ТОВ «Інтерагро Ржищів»Ліщенко, Євгеній Юрійович; Lishchenko, Yevhenii
2023Ознайомлення і покращення консервів бобовихКуліш, Альона Сергіївна; Kulish, Alyona
2023Аналіз та удосконалення технології напівтушок курячих охолоджених на ДТ «Птахофабрика «ПЕРЕМОГА НОВА» Черкаської областіКречковський, Андрій Володимирович; Krechkovsky, Andriy
2023Аналіз та удосконалення технології грудинки «Пікантної» в умовах ФОП «Маршалок»Коломієць, Ілона Олегівна; Kolomiiets, Ilona
2023Оцінка та удосконалення технології домашніх ковбасКовтун, Ірина Валеріївна; Kovtun, Iryna
2023Удосконалення технології фруктових соківКовтун, Ганна Юріївна; Kovtun, Anna
2023Аналіз і удосконалення технології твердого сиру в умовах сироварні «Джерсей»Ковальчук, Марина Миколаївна; Kovalchuk, Maryna
2023Аналіз та удосконалення технології м´ясних посічених напівфабрикатів в умовах Миронівського МПЗ «Легко» Київської областіКінщак, Олена Михайлівна; Kinshchak, Olena
2023Аналіз та удосконалення технології сирокопчених ковбасних виробів в умовах ФОП Маршалок В.В. Київської областіКасинець, Анастасія Василівна; Kasynets, Anastasia
2023Аналіз та удосконалення технології виробництва фруктових цукерок в умовах ПРАТ «Гощанського заводу продтоварів» Рівненської областіІщенко, Катерина Миколаївна; Ishchenko, Kateryna
2023Аналіз та удосконалення технології запіканки із сиру кисломолочного в умовах ТОВ «Гама БЦ» Київської областіЗагоруй, Людмила Петрівна; Zahorui, Lyudmila
2023Аналіз та удосконалення технології виробництва фруктових соків в умовах ТОВ «Сандора» Київської областіЖигун, Владислава Сергіївна; Zhigun, Vladyslava
2023Аналіз та удосконалення технології кисломолочних напоїв в умовах ПрАТ «Обухівський молокозавод» Київської областіКарпенчук, Юлія Володимирівна; Karpenchuk, Julia
2023Аналіз та удосконалення технології виробництва спредів в умовах ДП «Ружин-молоко» Житомирської областіЄмел´янов, Василь Олександрович; Yemelyanov, Vasyl
2023Аналіз та удосконалення технології твердого сиру «Звенигородський» в ПрАТ «Звенигородський сироробний комбінат» Черкаської областіЄнзель, Роман Михайлович; Yenzel, Roman
2023Аналіз та удосконалення технології майонезних соусів в умовах ТОВ «АВІС»Дячук, Марія Миколаївна; Dyachuk, Maria
2023Аналіз та удосконалення технології ковбасних виробів в умовах ТОВ «Гама БЦ» Київської областіДяченко, Раїса Вікторівна; Diachenko, Raisa
2023Аналіз та удосконалення технології молока в умовах ТОВ «ЛВК-Мілк» Київської областіДюба, Анна Валеріївна; Dyuba, Anna
2023Аналіз та удосконалення технології адигейського сиру в умовах ТОВ «Мілк Груп»Дудка, Валерія Олександрівна; Dudka, Valeriia
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 61 до 80 з 131