Кваліфікаційні роботи (магістри) : [131] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 41 до 60 з 131
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Аналіз та удосконалення технології масла десертного в умовах ПАТ «Шполянський молокозавод» Черкаської областіТрофіменко, Роман Олександрович; Trofimenko, Roman
2023Аналіз і удосконалення технології варених ковбас в умовах ТОВ «Алан»Сорока, Вікторія Валентинівна; Soroka, Viktoriya
2023Аналіз та удосконалення технології питного молока в умовах ТОВ «ЛВК-Мілк” Київської областіСлюсаренко, Сергій Володимирович; Slyusarenko, Serhii
2023Аналіз та удосконалення технології виробництва м´ясних маринованих напівфабрикатів в умовах ТДВ «Терезине» Київської областіСидоренко, Марина Михайлівна; Sydorenko, Maryna
2023Аналіз та удосконалення технології напоїв з молочної сироватки в умовах ТОВ «Люстдорф» Вінницької областіСивак, Євгеній Русланович; Sivak, Yevheniy
2023Аналіз та удосконалення технології розсільних сирів в умовах ТОВ «Аверса-Вінниця»Саченко, Вероніка Олександрівна; Sachenko, Veronika
2023Аналіз та удосконалення технології виробництва сиру кисломолочного в умовах ПрАТ «Кагма» Київської областіСавенко, Ілля Євгенійович; Savenko, Illya
2023Аналіз та удосконалення технології морозива в умовах Філії «Білоцерківський молочний комбінат» ТОВ «ТЕРРАФУД» Київської областіРомановський, Валерій Валентинович; Romanovsky, Valeriy
2023Аналіз та удосконалення технології виробництва молочних продуктів в умовах ПП «Сімол» Київської областііПоліщук, Олена Володимирівна; Polishchuk, Olena
2023Аналіз та удосконалення технології окремих елементів борошняних кондитерських виробів у ТОВ «КФ Східні Ласощі»Паращук, Валентин Володимирович; Paraschuk, Valentin
2023Аналіз та удосконалення технології виробництва лимонаду на ПрАТ «Фірма Полтавпиво»Паращук, Анна Олександрівна; Paraschuk, Anna
2023Аналіз та удосконалення технології йогурту в умовах ТОВ «Сандора» Київської областіПаращенко, Марта Юріївна; Parashchenko, Marta
2023Аналіз і удосконалення технології сиркових виробів в умовах ТОВ «Лубенський молочний завод»Парасюк, Дарина Сергіївна; Parasyuk, Daryna
2023Аналіз та удосконалення технології фруктових консервів в умовах ПРАТ «Білоцерківський консервний завод» Київської областіПавленко, Тетяна Олегівна; Pavlenko, Tatiana
2023Аналіз та удосконалення технології пресованих хлібопекарських дріжджів в умовах ПрАТ «Компанії Ензим»Ненько, Сергій Олександрович; Nenko, Serhii
2023Удосконалення технології морозиваМельник, Роман Володимирович; Melnik, Roman
2023Аналіз та удосконалення технології хліба «Українського» в умовах ТОВ «Київхліб» Київської областіМельник, Анна Андріївна; Melnik, Anna
2023Вивчення та покращення технології сосисокМартиненко, Інна Олександрівна; Martynenko, Inna
2023Аналіз та удосконалення технології рибної консерви в умовах компанії «ІНТЕРРИБФЛОТ» Київської областіМалина, Роман Миколайович; Malyna, Roman
2023Аналіз та удосконалення технології ковбасних виробів в умовах ТОВ «Зернопром» Київської областіМаклаков, Дмитро Костянтинович; Maklakov, Dmytro
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 41 до 60 з 131