Кваліфікаційні роботи (магістри) : [131] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 81 до 100 з 131
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Аналіз та удосконалення технології ферментованих молочних напоїв в умовах ТОВ «Оржицький молокозавод» Полтавської областіДоброва, Оксана Миколаївна; Dobrova, Oksana
2023Аналіз та удосконалення технології виробництва пельменів в умовах «ФОП Коцел К.А.»Гуменюк, Юлія Олександрівна; Humenyuk, Julia
2023Аналіз і удосконалення технології м’ясних консервівГоловченко, Тетяна Євгеніївна; Golovchenko, Tatiana
2023Аналіз та удосконалення технології молока пряженого в умовах ПрАТ «КАГМА»Гобжила, Костянтин Генадійович; Hobzhyla, Konstiantyn
2023Аналіз та удосконалення технології яєчного меланжу на СТОВ «Старинська птахофабрика» Київської областіГвоздьов, Роман Валерійович; Нvozdоv, Roman
2023Аналіз та удосконалення технології виробництва пива в умовах «Гуцульської крафтової броварні» Закарпатської областіВласов, Андрій Павлович; Vlasov, Andriy
2023Аналіз та удосконалення технології меланжу в умовах АТЗТ «Агро-Союз»Ващенко, Наталія Анатоліївна; Vashchenko, Nataliya
2023Аналіз і удосконалення технології напівкопчених ковбас в умовах ТОВ «Алан»Ващенко, Михайло Анатолійович; Vashchenko, Mykhajlo
2023Аналіз та удосконалення технології томатів маринованих домашніх в умовах ПАТ «Білоцерківський консервний завод»Василенко, Дмитро Миколайович; Vasylenko, Dmytro
2023Аналіз і удосконалення технології сирокопчених ковбас в умовах ТОВ «Алан»Варданян, Артем Георгійович; Vardanyan, Artem
2023Аналіз та удосконалення технології йогурту в ТОВ «ЖЛК-Україна» Київської областіБілошицька, Ольга Леонідівна; Biloshitska, Olga
2023Удосконалення технології забою та первинної переробки худобиБєлов, Владислав В'ячеславович; Belov, Vladyslav
2023Аналіз та удосконалення технології майонезів в умовах ТОВ «АВІС»Бачінський, Ігор Сергійович; Bachinsky, Igor
2023Удосконалення технології хліба з пшеничного борошнаБабич, Жанна Сергіївна; Babich, Zhanna
2023Аналіз та удосконалення технології світлого пива в ПРАТ « ПБК Радомишль»Арутюнов, Артем Володимирович; Arutyunov, Artem
2023Удосконалення технології м’ясних виробівАлєксєєв, Олександр Андрійович; Alekseev, Oleksandr
2022Аналіз та удосконалення технології використання робочих коней у ПАТ «Агрофірма Колос» та переробки конини у ТОВ м’ясопереробний завод «Баварія»Степенко, Владислав Володимирович; Stepenko, Vladyslav
2022Аналіз та удосконалення роботи МЖЦ в умовах ПРАТ «Зернопродукт МХП»»Палієнко, Тетяна Іванівна; Palienko, Tetіana
2022Аналіз та удосконалення технології плавленого сиру в умовах ТОВ «Клуб Сиру» Черкаської областіНікольський, Артем Вікторович; Nikolskyi, Artem
2022Аналіз технології використання робочих коней та шляхи її удосконалення у ТОВ «ІнтерАгроінвест» та переробки конини у ЗВК «Хутровик»Мартич, Владислав Борисович; Martych, Vladyslav
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 81 до 100 з 131