Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4661
Назва: | Органолептична оцінка якості мꞌяса кролів новозеландської породи |
Інші назви: | Organoleptic assessment of the meat quality of the new zealand breed |
Автори: | Роль, Наталія Валеріївна Rol, Nataliia Надточій, Валентина Миколаївна Nadtochii, Valentyna Калініна, Галина Петрівна Kalinina, Galina Качан, Анатолій Дмитрович Kachan, Anatoliy |
Ключові слова: | кролі;м'ясо;якість;безпека;оцінка;rabbits;meat;safety;evaluation;quality |
Дата публікації: | 2020 |
Бібліографічний опис: | Органолептична оцінка якості мꞌяса кролів новозеландської породи / Н.В. Роль, В.М. Надточій, Г.П. Калініна, А.Д. Качан // Актуальні проблеми підвищення якості та безпеки виробництва й переробки продукції тваринництва: матеріали міжнар. наук.- практ. конф., 14 лютого 2020 р. – Дніпро, 2020. – С. 208–209 |
Короткий огляд (реферат): | Проведено органолептичну оцінку м'яса кролів новозеландської породи, які в період вирощування отримували до гранульованого комбікорму вітамінно-мінеральну добавку «Tekro» в кількості 3,5 %. Встановлено, що використання добавки сприяє збільшенню живої маси кролів на 13,0 % порівняно з контрольною групою. При цьому м'ясо кролів 90-добового віку має добрі органолептичні, смакові та кулінарні характеристики. |
Опис: | Organoleptic evaluation of meat of rabbits of New Zealand breed, which during the period of cultivation received to the granulated compound feed vitamin and mineral supplement "Tekro" in the amount of 3.5%. It was found that the use of the additive contributes to the increase in live weight of rabbits by 13.0% compared with the control group. The meat of rabbits of 90 days of age has good organoleptic, taste and culinary characteristics. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4661 |
УДК: | 636.92:636:612.015 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Orhanoleptychna_ o.pdf | 1,34 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.