Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4661
Title: Органолептична оцінка якості мꞌяса кролів новозеландської породи
Other Titles: Organoleptic assessment of the meat quality of the new zealand breed
Authors: Роль, Наталія Валеріївна
Rol, Nataliia
Надточій, Валентина Миколаївна
Nadtochii, Valentyna
Калініна, Галина Петрівна
Kalinina, Galina
Качан, Анатолій Дмитрович
Kachan, Anatoliy
Keywords: кролі;м'ясо;якість;безпека;оцінка;rabbits;meat;safety;evaluation;quality
Issue Date: 2020
Citation: Органолептична оцінка якості мꞌяса кролів новозеландської породи / Н.В. Роль, В.М. Надточій, Г.П. Калініна, А.Д. Качан // Актуальні проблеми підвищення якості та безпеки виробництва й переробки продукції тваринництва: матеріали міжнар. наук.- практ. конф., 14 лютого 2020 р. – Дніпро, 2020. – С. 208–209
Abstract: Проведено органолептичну оцінку м'яса кролів новозеландської породи, які в період вирощування отримували до гранульованого комбікорму вітамінно-мінеральну добавку «Tekro» в кількості 3,5 %. Встановлено, що використання добавки сприяє збільшенню живої маси кролів на 13,0 % порівняно з контрольною групою. При цьому м'ясо кролів 90-добового віку має добрі органолептичні, смакові та кулінарні характеристики.
Description: Organoleptic evaluation of meat of rabbits of New Zealand breed, which during the period of cultivation received to the granulated compound feed vitamin and mineral supplement "Tekro" in the amount of 3.5%. It was found that the use of the additive contributes to the increase in live weight of rabbits by 13.0% compared with the control group. The meat of rabbits of 90 days of age has good organoleptic, taste and culinary characteristics.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4661
metadata.dc.identifier.udc: 636.92:636:612.015
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Orhanoleptychna_ o.pdf1,34 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.