Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4661
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРоль, Наталія Валеріївна-
dc.contributor.authorRol, Nataliia-
dc.contributor.authorНадточій, Валентина Миколаївна-
dc.contributor.authorNadtochii, Valentyna-
dc.contributor.authorКалініна, Галина Петрівна-
dc.contributor.authorKalinina, Galina-
dc.contributor.authorКачан, Анатолій Дмитрович-
dc.contributor.authorKachan, Anatoliy-
dc.date.accessioned2020-05-09T05:56:18Z-
dc.date.available2020-05-09T05:56:18Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationОрганолептична оцінка якості мꞌяса кролів новозеландської породи / Н.В. Роль, В.М. Надточій, Г.П. Калініна, А.Д. Качан // Актуальні проблеми підвищення якості та безпеки виробництва й переробки продукції тваринництва: матеріали міжнар. наук.- практ. конф., 14 лютого 2020 р. – Дніпро, 2020. – С. 208–209uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4661-
dc.descriptionOrganoleptic evaluation of meat of rabbits of New Zealand breed, which during the period of cultivation received to the granulated compound feed vitamin and mineral supplement "Tekro" in the amount of 3.5%. It was found that the use of the additive contributes to the increase in live weight of rabbits by 13.0% compared with the control group. The meat of rabbits of 90 days of age has good organoleptic, taste and culinary characteristics.uk_UA
dc.description.abstractПроведено органолептичну оцінку м'яса кролів новозеландської породи, які в період вирощування отримували до гранульованого комбікорму вітамінно-мінеральну добавку «Tekro» в кількості 3,5 %. Встановлено, що використання добавки сприяє збільшенню живої маси кролів на 13,0 % порівняно з контрольною групою. При цьому м'ясо кролів 90-добового віку має добрі органолептичні, смакові та кулінарні характеристики.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкроліuk_UA
dc.subjectм'ясоuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectбезпекаuk_UA
dc.subjectоцінкаuk_UA
dc.subjectrabbitsuk_UA
dc.subjectmeatuk_UA
dc.subjectsafetyuk_UA
dc.subjectevaluationuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.titleОрганолептична оцінка якості мꞌяса кролів новозеландської породиuk_UA
dc.title.alternativeOrganoleptic assessment of the meat quality of the new zealand breeduk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc636.92:636:612.015uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Orhanoleptychna_ o.pdf1,34 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.