Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3207
Назва: Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва. Методичні вказівки до виконання практичних робіт для студентів агробіотехнологічного факультету за кредитно-модульною системою навчання
Інші назви: Technology of storage and processing of crop products. Methodical instructions for practical work for students of the Faculty of Agrobiotechnology on credit-module system of training
Автори: Глеваський, Володимир Іванович
Hlevaskiy, Volodymyr
Дата публікації: 2014
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва: методичні вказівки до виконання практичних робіт для студентів агробіотехнологічного факультету за кредитно-модульною системою навчання / укл. В.І. Глеваський. - Біла Церква, 2014. - 134 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки складені відповідно до кредитно-модульної системи вивчення матеріалу і передбачають рейтингову оцінку знань студентів. Курс поділено на 3 модулі, за кожним з яких студентам пропонують зміст лекційного курсу, теми практичних занять та порядок їх опрацювання. Розроблено згідно з Болонською декларацією.
Опис: The methodological instructions are compiled in accordance with the credit-modular system of studying the material and provide for a rating assessment of students' knowledge. The course is divided into 3 modules, each of which offers students the content of the lecture course, topics of practical classes and the procedure for their study. Developed in accordance with the Bologna Declaration.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3207
УДК: УДК 631.56(075.8)
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tehnol_sber_metod..pdf2,35 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.