Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3207
Title: Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва. Методичні вказівки до виконання практичних робіт для студентів агробіотехнологічного факультету за кредитно-модульною системою навчання
Other Titles: Technology of storage and processing of crop products. Methodical instructions for practical work for students of the Faculty of Agrobiotechnology on credit-module system of training
Authors: Глеваський, Володимир Іванович
Hlevaskiy, Volodymyr
Issue Date: 2014
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва: методичні вказівки до виконання практичних робіт для студентів агробіотехнологічного факультету за кредитно-модульною системою навчання / укл. В.І. Глеваський. - Біла Церква, 2014. - 134 с.
Abstract: Методичні вказівки складені відповідно до кредитно-модульної системи вивчення матеріалу і передбачають рейтингову оцінку знань студентів. Курс поділено на 3 модулі, за кожним з яких студентам пропонують зміст лекційного курсу, теми практичних занять та порядок їх опрацювання. Розроблено згідно з Болонською декларацією.
Description: The methodological instructions are compiled in accordance with the credit-modular system of studying the material and provide for a rating assessment of students' knowledge. The course is divided into 3 modules, each of which offers students the content of the lecture course, topics of practical classes and the procedure for their study. Developed in accordance with the Bologna Declaration.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3207
metadata.dc.identifier.udc: УДК 631.56(075.8)
Appears in Collections:Навчальні видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tehnol_sber_metod..pdf2,35 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.