Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3207
Title: | Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва. Методичні вказівки до виконання практичних робіт для студентів агробіотехнологічного факультету за кредитно-модульною системою навчання |
Other Titles: | Technology of storage and processing of crop products. Methodical instructions for practical work for students of the Faculty of Agrobiotechnology on credit-module system of training |
Authors: | Глеваський, Володимир Іванович Hlevaskiy, Volodymyr |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Citation: | Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва: методичні вказівки до виконання практичних робіт для студентів агробіотехнологічного факультету за кредитно-модульною системою навчання / укл. В.І. Глеваський. - Біла Церква, 2014. - 134 с. |
Abstract: | Методичні вказівки складені відповідно до кредитно-модульної системи вивчення матеріалу і передбачають рейтингову оцінку знань студентів. Курс поділено на 3 модулі, за кожним з яких студентам пропонують зміст лекційного курсу, теми практичних занять та порядок їх опрацювання. Розроблено згідно з Болонською декларацією. |
Description: | The methodological instructions are compiled in accordance with the credit-modular system of studying the material and provide for a rating assessment of students' knowledge. The course is divided into 3 modules, each of which offers students the content of the lecture course, topics of practical classes and the procedure for their study. Developed in accordance with the Bologna Declaration. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3207 |
metadata.dc.identifier.udc: | УДК 631.56(075.8) |
Appears in Collections: | Навчальні видання |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tehnol_sber_metod..pdf | 2,35 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.