Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3207
Назва: Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва. Методичні вказівки до виконання практичних робіт для студентів агробіотехнологічного факультету за кредитно-модульною системою навчання
Інші назви: Technology of storage and processing of crop products. Methodical instructions for practical work for students of the Faculty of Agrobiotechnology on credit-module system of training
Автори: Глеваський, Володимир Іванович
Hlevaskiy, Volodymyr
Дата публікації: 2014
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва: Методичні вказівки до виконання практичних робіт для студентів агробіотехнологічного факультету за кредитно-модульною системою навчання / укл. В.І. Глеваський. - Біла Церква, 2014. - 134 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки складені відповідно до кредитно-модульної системи вивчення матеріалу і передбачають рейтингову оцінку знань студентів. Курс поділено на 3 модулі, за кожним з яких студентам пропонують зміст лекційного курсу, теми практичних занять та порядок їх опрацювання. Розроблено згідно з Болонською декларацією.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3207
УДК: УДК 631.56(075.8)
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tehnol_sber_metod..pdf2,35 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.