Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3207
Назва: | Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва. Методичні вказівки до виконання практичних робіт для студентів агробіотехнологічного факультету за кредитно-модульною системою навчання |
Інші назви: | Technology of storage and processing of crop products. Methodical instructions for practical work for students of the Faculty of Agrobiotechnology on credit-module system of training |
Автори: | Глеваський, Володимир Іванович Hlevaskiy, Volodymyr |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва: Методичні вказівки до виконання практичних робіт для студентів агробіотехнологічного факультету за кредитно-модульною системою навчання / укл. В.І. Глеваський. - Біла Церква, 2014. - 134 с. |
Короткий огляд (реферат): | Методичні вказівки складені відповідно до кредитно-модульної системи вивчення матеріалу і передбачають рейтингову оцінку знань студентів. Курс поділено на 3 модулі, за кожним з яких студентам пропонують зміст лекційного курсу, теми практичних занять та порядок їх опрацювання. Розроблено згідно з Болонською декларацією. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3207 |
УДК: | УДК 631.56(075.8) |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tehnol_sber_metod..pdf | 2,35 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.