Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15104
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧернявський, Олександр Олександрович-
dc.contributor.authorCherniavskyi, Oleksandr-
dc.date.accessioned2025-11-19T10:27:02Z-
dc.date.available2025-11-19T10:27:02Z-
dc.date.issued2025-10-02-
dc.identifier.citationЧернявський О. О. Раціональне використання відходів пивоваріння у тваринництві / О. О. Чернявський // Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. «Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту» (БНАУ, 02 жовтня 2025 р.) . - Біла Церква, 2025 . - С. 21-22.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15104-
dc.descriptionThe technologies of preservation and storage of brewer’s spent grain have been studied. It has been substantiated that the most promising and economically feasible storage method is ensiling in polymer sleeves, which ensures airtightness, preservation of nutritional properties, and long-term storage of the product.uk_UA
dc.description.abstractДосліджено технології консервування і зберігання пивної дробини. Обґрунтовано, що найбільш перспективним і економічно доцільним способом зберігання є силосування у полімерних рукавах, що забезпечує герметичність, збереження поживних властивостей та тривалий термін зберігання продукту.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectсилосування кормівuk_UA
dc.subjectfeed ensilinguk_UA
dc.subjectполімерні рукавиuk_UA
dc.subjectpolymer sleevesuk_UA
dc.subjectгодівляuk_UA
dc.subjectfeedinguk_UA
dc.subjectпивна дробинаuk_UA
dc.subjectbrewer’s spent grainuk_UA
dc.titleРаціональне використання відходів пивоваріння у тваринництвіuk_UA
dc.title.alternativeRational use of brewing by-products in livestock farminguk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc636.087.2uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vykor_vidhodiv_pyvovarinnia.pdf415,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.